Žena mu je očitala, da je preveč trmast: Razplet te bo nasmejal do solz!

Matjaž Kosi in Simona Kosi sta simpatičen par iz Slovenije, ki nas na spletu vedno znova nasmejeta s svojimi zabavnimi posnetki.

Nič drugače ni bilo niti v preteklih dneh, ko sta mnoge sledilce nasmejala z video posnetkom, pri katerem je Simona možu očitala, da je preveč trmast.

Video posnetek, ki sta ga objavila na družbenem omrežju Facebook, je do danes že prava uspešnica. Dosegel je več kot 130.000 ogledov, mnogi komentatorji so ob njem zapisali, da so se iz srca nasmejali.

Simona je svojemu možu najprej očitala, da je preveč trmast, nato pa izpostavila, da bi lahko vsaj enkrat sprejel svoje napake. Matjaž je hitro poskrbel za preobrat, pri katerem smeha ni manjkalo.

Poglejte si zabaven igran skeč slovenskega para, s katerim sta nasmejala številne uporabnike na Facebook omrežju. Bosta nasmejala tudi tebe?

0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Ta dva sta pravi legendi!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje