Žena pokojnega deskarja Marka Grilca iskreno spregovorila o boleči izgubi

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem je Lea Mederal Gams na izletu imela prav posebno družbo.

Tokrat se ji je pridružila Nina Grilc, žena pokojnega deskarja Marka Grilca. Med pohodom je spregovorila o svojih ciljih v življenju, pa tudi o spopadanju z bolečo izgubo.

Ob video posnetku je Lea Mederal Gams zapisala, da je Nina res ženska, ki si zasluži posebno pozornost. Je borka, optimistka, mati treh otrok, je v oddaji Potep z Leo še izpostavila simpatična voditeljica.

"Upam, da po ogledu oddaje tudi inspiracija za koga, ki se ravno sooča z izgubo bližnje osebe. Pogovor z njo je iskren, naredili sva ga na poti na prečudovit Lipanski vrh," je še dodala ob video posnetku.

Prisluhnite ganljivim besedam Nine Grilc, ko je v oddaji Potep z Leo spregovorila o premagovanju bolečine ob izgubi svojega ljubečega moža in očeta njunih otrok.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nina Pušlar in Lado Bizovičar zapela pesem, ki jo je nekoč prepevala Elda VilerFranckina hiša, najstarejša hiša na Kozjanskem iz leta 1796Prijatelji v jezeru opazili kravo, ki se je utapljala: Rešili so ji življenje!Sin opernega pevca Andree Bocellija z očetom in sestro zapel božično pesemLado Bizovičar priredil največje spletne hite: Nastop, ki obkroža Slovenijo!VIDEO: Luka Dončić ob zmešnjavi dosegel nemogoč koš: Kot bi metal v cirkusu!Dve potniški letali istočasno vzletita: Prizor ima več kot milijon ogledov!VIDEO: Slovenski voznik izgubil tovor na prikolici: Mirno je nadaljeval z vožnjo!Posnetek dveh goril, ko sta tekli pred dežjem: Prizor je gledalce nasmejal do solz!15-letna deklica z oživljanjem rešila otroka, ki se je utopil v bazenuTilen Artač priredil pesem skupine Foxy Teens: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Avstrijec s tovornjakom plužil ceste, ko je zapadlo 40 centimetrov snegaPeter je prišel k spovedi: Duhovnik je bil šokiran, ko je slišal njegove grehe!Slovenski ansambel zapel enega najlepših valčkov v zadnjem časuDekleta iz skupine Chicas zapele pesem o gasilcu: Navdušile so Slovenijo!Andrej Jerman, ki je zaposlen na Radiu Ognjišče, zapel uspešnico "Ko dvigneš me"Slovenska zasedba s prijatelji izvedla uspešnico Ansambla bratov AvsenikSlovenska pevka Ditka skupaj z očetom v živo zapela novo božično pesemNeumnosti voznikov na slovenskih avtocestah: Posnele so jih nadzorne kamere!Tilen Artač nasmejal kot Robert Golob: Tako se je odzval na padec podpore vladi!Firbci zapeli uspešnico legendarnih Slapov: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Ugrabljeno deklico izpustili na svobodo: Posneli trenutek, ko je objela očeta!Robert Roškar je Anji Ramšak uredil nohte: Tako se je izkazal pri manikuri!Tilen Artač priredil uspešnico Čukov: Privoščil si je premierja Roberta Goloba!Parodija na novo gibanje: Tilen Artač postal slovenski premier kot Werner!