Ženin je čakal do poroke, nato pa šokiral nevesto. Prizor jo je ganil do solz!

Jeff in Jenna Althoff sta že ob prvem snidenju vedela, da sta ustvarjena eden za drugega. Oba sta gojila veliko ljubezen do narave, obenem pa sta oba trdno delala, da bi pomagala drugim ljudem in nemočnim živalim.

Jenna je leta in leta spraševala Jeffa, če bi v njuno malo družinico lahko pripeljala še kužka. Prav vsakič pa jo je Jeff zavrnil z razlogom, da za to še ni pravi čas.

Ko je nastopil čas za njuno poroko, pa se Jenni ni niti sanjalo, kakšno presenečenje zanjo pripravlja bodoči mož Jeff. Vedel je, da je to izjemen trenutek, ki ga lahko izkoristi za še eno čudovito presenečenje.Po poročni ceremoniji v cerkvi so se vsi skupaj premaknili v dvorano, kjer so imeli poročno slavje. Tam je Jeff v roke vzel mikrofon, nato pa nevesti dejal, da ima zanjo veliko presenečenje.

Jenna je lahko le zmedeno opazovala okolico in čakala na naslednje besede svojega moža.

Ob govoru ji je dejal, da se bo njuna družina povečala še za enega člana. Ker Jenna ni bila noseča, jo je vse skupaj pošteno zmedlo, nato pa je končno dobila presenečenje. Poglejte si, kaj ji je ob poroki podaril njen mož Jeff!
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Isusek.., kako lepi kuža! Ziher je dobil več poljubov od publike kot munštranca v cerkvi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo