Ženin je čakal do poroke, nato pa šokiral nevesto. Prizor jo je ganil do solz!

Jeff in Jenna Althoff sta že ob prvem snidenju vedela, da sta ustvarjena eden za drugega. Oba sta gojila veliko ljubezen do narave, obenem pa sta oba trdno delala, da bi pomagala drugim ljudem in nemočnim živalim.

Jenna je leta in leta spraševala Jeffa, če bi v njuno malo družinico lahko pripeljala še kužka. Prav vsakič pa jo je Jeff zavrnil z razlogom, da za to še ni pravi čas.

Ko je nastopil čas za njuno poroko, pa se Jenni ni niti sanjalo, kakšno presenečenje zanjo pripravlja bodoči mož Jeff. Vedel je, da je to izjemen trenutek, ki ga lahko izkoristi za še eno čudovito presenečenje.Po poročni ceremoniji v cerkvi so se vsi skupaj premaknili v dvorano, kjer so imeli poročno slavje. Tam je Jeff v roke vzel mikrofon, nato pa nevesti dejal, da ima zanjo veliko presenečenje.

Jenna je lahko le zmedeno opazovala okolico in čakala na naslednje besede svojega moža.

Ob govoru ji je dejal, da se bo njuna družina povečala še za enega člana. Ker Jenna ni bila noseča, jo je vse skupaj pošteno zmedlo, nato pa je končno dobila presenečenje. Poglejte si, kaj ji je ob poroki podaril njen mož Jeff!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Isusek.., kako lepi kuža! Ziher je dobil več poljubov od publike kot munštranca v cerkvi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!