Ženin je čakal do poroke, nato pa šokiral nevesto. Prizor jo je ganil do solz!

Jeff in Jenna Althoff sta že ob prvem snidenju vedela, da sta ustvarjena eden za drugega. Oba sta gojila veliko ljubezen do narave, obenem pa sta oba trdno delala, da bi pomagala drugim ljudem in nemočnim živalim.

Jenna je leta in leta spraševala Jeffa, če bi v njuno malo družinico lahko pripeljala še kužka. Prav vsakič pa jo je Jeff zavrnil z razlogom, da za to še ni pravi čas.

Ko je nastopil čas za njuno poroko, pa se Jenni ni niti sanjalo, kakšno presenečenje zanjo pripravlja bodoči mož Jeff. Vedel je, da je to izjemen trenutek, ki ga lahko izkoristi za še eno čudovito presenečenje.Po poročni ceremoniji v cerkvi so se vsi skupaj premaknili v dvorano, kjer so imeli poročno slavje. Tam je Jeff v roke vzel mikrofon, nato pa nevesti dejal, da ima zanjo veliko presenečenje.

Jenna je lahko le zmedeno opazovala okolico in čakala na naslednje besede svojega moža.

Ob govoru ji je dejal, da se bo njuna družina povečala še za enega člana. Ker Jenna ni bila noseča, jo je vse skupaj pošteno zmedlo, nato pa je končno dobila presenečenje. Poglejte si, kaj ji je ob poroki podaril njen mož Jeff!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Isusek.., kako lepi kuža! Ziher je dobil več poljubov od publike kot munštranca v cerkvi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!