Ženina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!

Pred leti je splet obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovito presenečenje med poroko na Irskem.

Nevesta in ženin sta bila v cerkvi priča nepričakovanemu nastopu, za katerega so poskrbeli številni pevci, ki so se pomešali med poročnimi gosti.

Video posnetek, ki je pred leti pristal na omrežju YouTube, je tam že prava uspešnica - do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 10 milijonov ogledov, sodeč po odzivih pa je navdušil številne spletne uporabnike.


Liquid Media Video Production, YouTube
Spremljamo lahko trenutek med poročnim obredom v cerkvi, kjer sta si večno zvestobo zaobljubila mladoporočenca Tricia in Neil. Pevci so njima v čast pripravili presenečenje, pri petju pa se je pridružil tudi duhovnik.

Prizor so posneli v cerkvi v bližini majhne vasice Kincasslagh, ki se nahaja v okrožju Donegal na Irskem. Poglejte si čudovito presenečenje, ki ga je skupina pevcev z duhovnikom pripravila za mladoporočenca na Irskem.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
V cerkvi se sicer ne ploska, a jaz bi ob tej pesmi kar zajokal. Zelo sem navezan nanjo, isc. v izvedbi acapela skupine Home free. Uživajte: https://www.youtube.com/watch?v=tXQpDDcrN-w
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!