Ženska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...

Diggin Britt je velika ljubiteljica živali, na svojem posestvu pa skrbi za mnoge različne vrste. Pred leti je na njeno posest prišel tudi srnjak, s katerim je Diggin hitro postala nerazdružljiva prijateljica.

Srnjaku je dala ime Albert, dve leti nazaj pa ga nekega dne ni več videla...

Ker je mislila, da je njenega srnjaka zbilo vozilo, se je ves ta čas ustavljala ob prometnih nesrečah, pri katerih so bile udeležene živali, a Alberta ni nikoli našla. Preiskala je vsak kotiček okoli svojega doma, žal pa o njenem srnjaku ni bilo sledu...


Diggin Britt, Youtube
V teh dneh pa je dobila najlepše darilo, ki si ga lahko zamisli. Ob cesti je opazila srnjaka, zaustavila svoje vozilo in še enkrat poklicala ime njenega srnjaka.

Pred njo je resnično stal srnjak Albert, ki svoje lastnice nikakor ni pozabil. To ji je pokazal tudi z veseljem, video posnetek njunega vnovičnega srečanja pa bo zagotovo tudi vam ogrel srce!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Srnjak je odšel, ker ga je poklical klic narave. Iskat je šel družico. Ostalo pa je krasno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...