Ženska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...

Diggin Britt je velika ljubiteljica živali, na svojem posestvu pa skrbi za mnoge različne vrste. Pred leti je na njeno posest prišel tudi srnjak, s katerim je Diggin hitro postala nerazdružljiva prijateljica.

Srnjaku je dala ime Albert, dve leti nazaj pa ga nekega dne ni več videla...

Ker je mislila, da je njenega srnjaka zbilo vozilo, se je ves ta čas ustavljala ob prometnih nesrečah, pri katerih so bile udeležene živali, a Alberta ni nikoli našla. Preiskala je vsak kotiček okoli svojega doma, žal pa o njenem srnjaku ni bilo sledu...


Diggin Britt, Youtube
V teh dneh pa je dobila najlepše darilo, ki si ga lahko zamisli. Ob cesti je opazila srnjaka, zaustavila svoje vozilo in še enkrat poklicala ime njenega srnjaka.

Pred njo je resnično stal srnjak Albert, ki svoje lastnice nikakor ni pozabil. To ji je pokazal tudi z veseljem, video posnetek njunega vnovičnega srečanja pa bo zagotovo tudi vam ogrel srce!
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Srnjak je odšel, ker ga je poklical klic narave. Iskat je šel družico. Ostalo pa je krasno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil