Ženska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...

Diggin Britt je velika ljubiteljica živali, na svojem posestvu pa skrbi za mnoge različne vrste. Pred leti je na njeno posest prišel tudi srnjak, s katerim je Diggin hitro postala nerazdružljiva prijateljica.

Srnjaku je dala ime Albert, dve leti nazaj pa ga nekega dne ni več videla...

Ker je mislila, da je njenega srnjaka zbilo vozilo, se je ves ta čas ustavljala ob prometnih nesrečah, pri katerih so bile udeležene živali, a Alberta ni nikoli našla. Preiskala je vsak kotiček okoli svojega doma, žal pa o njenem srnjaku ni bilo sledu...


Diggin Britt, Youtube
V teh dneh pa je dobila najlepše darilo, ki si ga lahko zamisli. Ob cesti je opazila srnjaka, zaustavila svoje vozilo in še enkrat poklicala ime njenega srnjaka.

Pred njo je resnično stal srnjak Albert, ki svoje lastnice nikakor ni pozabil. To ji je pokazal tudi z veseljem, video posnetek njunega vnovičnega srečanja pa bo zagotovo tudi vam ogrel srce!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Srnjak je odšel, ker ga je poklical klic narave. Iskat je šel družico. Ostalo pa je krasno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva Severina21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreLastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Italijan v Dolomitih snemal sina: Za njegovim hrbtom je lomastil medved!