Ženska zajokala ob zdravnici: Po 29 letih je prvič slišala svoj glas!

Skoraj vsem ljudem je samoumevno, da slišijo svoj glas. A na svetu je tudi veliko gluhih ljudi, ki svojega govora nikoli v življenju niso slišali.

Takšna je tudi 29-letna Sloan Churman, ki je pred leti na spletu objavila ganljiv video posnetek.

Sloan se je rodila gluha, svojega govora pa še nikoli v življenju ni slišala. Vse do trenutka, ko je s pomočjo strokovnjakov dobila prvi slušni aparat.

Pred zdravnico je posnela svojo ganljivo reakcijo, ko so slušni aparat prvič vključili. To je bil trenutek, ki si ga bo Sloan zapomnila za vse življenje. Ko je slišala svoj glas, so jo preplavila čustva, pred kamero je od veselja zajokala.

Poglejte si ganljivo reakcijo gluhe ženske, ki je po 29. letih prvič v življenju slišala svoj glas. Video posnetek je do danes na YouTube omrežju nabral že več kot 30 milijonov ogledov.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliV kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilAvtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!