Ženski zbor prevzel s petjem! Njihov nastop je balzam za dušo

Ženska vokalna skupina Noteworthy je v preteklem aprilu na spletu objavila nov video posnetek, v katerem so se članice izkazale ob petju pesmi "I Can Only Imagine".

Omenjena pesem se je že večkrat dotaknila mnogih širom sveta, še danes pa velja za eno najlepših krščanskih pesmi.

Pesem "I Can Only Imagine" je obenem tudi najboljše prodajana krščanska pesem vseh časov. Leta 1999 jo je izdala ameriška glasbena skupina MercyMe, predvsem širom ZDA pa jo večkrat slišimo tudi v cerkvah.


BYU Noteworthy, Youtube
Talentirana pevska skupina, ki jo sestavljajo izključno ženske, je v teh dneh navdušila s svojo izvedbo omenjene pesmi. Zapele so jo v čudovitem ambientu v naravi, video posnetek njihovega nastopa pa je do danes nabral že skoraj 800.000 ogledov.

Prisluhnite čudoviti izvedbi ženskega pevskega zbora Noteworthy, ob katerem boste tudi sami spoznali, da je to čisti balzam za dušo. Bodo dekleta s petjem pesmi "I Can Only Imagine" prevzela tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Odlično večglasno petje in, če smem, sama lepa in sočna dekleta...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"