Žirafa pred lačnimi levi reševala svojega mladička, vse so posneli na kamero

Narava in življenje okoli nas se nam na prvi pogled zni povsem popolno, a resnica je malce drugačna. Predvsem v divjini vlada pravi boj za preživetje med živalmi, v katerem ni prav nobene milosti.

Vsaka izmed živali želi poskrbeti zase in za svojo družino, poti do tega pa si ne pretirano izbirajo.

Iz Južne Afrike prihaja video posnetek iz narodnega parka Pilanesberg Game Reserve, v katerem sta snemalca Tarryn Rae in Walter Mugogovhali posnela neizprosen boj za preživetje.

Skupina levov se je spravila nad nemočnim mladičkom žirafe, nato pa kmalu občutila bes mame žirafe. Z vsemi močmi se je trudila, da bi plenilce odgnala vstran, a žal pri tem ni bila uspešna.

Poglejte si, kako kruto izgleda življenje med divjimi živali v parku Pilanesberg Game Reserve. Ni kaj, tudi levi morajo preživeti...
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Težko mi je gledati take prizore, ker imam živali zelo rad. Morda je to neke vrste prekletstvo, a tako je.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep