Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...

V teh dneh so se začele avdicije v najbolj priljubljenem šovu talentov, Britain's Got Talent. Svoj talent je na odru predstavila tudi tekmovalka, ki se je žirantom predstavila z imenom Elizabeth.

Ko so jo vprašali, zakaj je obiskala njihov šov, je dejala, da želi nemogoče narediti mogoče...

Ko se je njena predstava začela, je najprej vsem zbranim dejala, da omenjeno dvorano strašijo duhovi. Kmalu zatem je pristopila do žirantke Amande Holden, ji v roke dala staro knjigo in jo skupaj z njo odpeljala pod oder.

Tam je pred žirantko postavila nekaj fotografij s preminulimi osebami, nato pa ji dala nalogo, naj izbere tisto fotografijo, ki ima do nje največjo moč. Amanda jo je izbrala, v naslednjem trenutku pa doživela šok. Pred njo se je prikazala prav pokojna gospa iz fotografije, ki je zamenjala mesto nastopajoče Elizabeth.

Poglejte si, kako se je odvil celoten nastop, ob katerem so mnogim v dvorani šle kocine pokonci, najslabše pa jo je odnesla prav žirantka Amanda Holden.
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Po moje je bila gluma, ker je prehitro prišla k sebi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca