Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...

V teh dneh so se začele avdicije v najbolj priljubljenem šovu talentov, Britain's Got Talent. Svoj talent je na odru predstavila tudi tekmovalka, ki se je žirantom predstavila z imenom Elizabeth.

Ko so jo vprašali, zakaj je obiskala njihov šov, je dejala, da želi nemogoče narediti mogoče...

Ko se je njena predstava začela, je najprej vsem zbranim dejala, da omenjeno dvorano strašijo duhovi. Kmalu zatem je pristopila do žirantke Amande Holden, ji v roke dala staro knjigo in jo skupaj z njo odpeljala pod oder.

Tam je pred žirantko postavila nekaj fotografij s preminulimi osebami, nato pa ji dala nalogo, naj izbere tisto fotografijo, ki ima do nje največjo moč. Amanda jo je izbrala, v naslednjem trenutku pa doživela šok. Pred njo se je prikazala prav pokojna gospa iz fotografije, ki je zamenjala mesto nastopajoče Elizabeth.

Poglejte si, kako se je odvil celoten nastop, ob katerem so mnogim v dvorani šle kocine pokonci, najslabše pa jo je odnesla prav žirantka Amanda Holden.
0
JeklenaPest
Pred 9 tedni
Po moje je bila gluma, ker je prehitro prišla k sebi...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke