Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje

Če imate tudi vi psa, potem zagotovo veste, da bodo te zveste živali za svoje ljudi naredili prav vse. V preteklosti smo zasledili že mnogo zgodb, v katerih so kužki reševali življenja. Pa ne le življenja ljudi, temveč tudi življenja svojih živalskih prijateljev.

Iz mesta Beunos Aires v Argentini prihaja prav poseben video posnetek, v katerem se je reševanja nemočne živali lotil pes.

Kuža Yago pasme zlati prinašalec je brez dvoma eden izmed tistih kužkov, ki bi si jih želeli imeti ob sebi, ko bi potrebovali pomoč.

Lastnika kužka, Mariana Corti in njen mož, sta vstala iz postelje, ko sta pred hišo zaslišala čudne zvoke.


Foto: 7Corrientes, Facebook

"Ko sva se prebudila, sva zaslišala čudno ploskanje ob vodo," je povedala Mariana. "Pogledala sva skozi okno, v bazenu pa videla goloba, ki se je boril za svoje življenje."

Yago, ki je bil ves čas pred hišo, je nemočnega goloba opazil tudi sam. Ob prizoru je takoj vedel, da je nekaj narobe, zato se je lotil reševanja.

Mariana je v roke vzela svoj mobilni telefon in začela snemati prizor, ko je Yago hitro tekel na drugo stran bazena, da bi tam našel način, kako pomagati utapljajočemu se golobu.

Tam je nemočno ptico nežno prijel za krila, jo potegnil iz bazena in ji tako rešil življenje. Poglejte si čudovit prizor, ko je nemočnemu golobu v bazenu na pomoč priskočil kuža Yago ter mu tako rešil življenje. Tudi to je prijateljstvo!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Good boy....
0
Bizjak Jur
Pred 2 meseci
Bravo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!VIDEO: Huda ura v Avstriji, močan veter drevesa podiral kot za šaloPosnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiHudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Zapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaVIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Splezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!