Zlorabljen kuža dobil nov dom! Tako je zaspal, ko se je zavedal, da je na varnem

Kuža Bruno, pasme Afriški Boerboel ni imel lahkega življenja. Prejšnji lastniki so ga večkrat zlorabljali, od njih pa ni nikoli prejel ljubezni.

Ker se ga je bivši lastnik naveličal, ga je predal enemu izmed zavetišč, da bi kužka tam uspavali.

V zavetišču želje lastnika niso hoteli izpolniti. Kužka so raje skrili, v tem času pa iskali nove ljubeče lastnike, ki bi ga bili voljni posvojiti. Že po njegovem izrazu na obrazu je bilo moč opaziti, da kuža ni imel lahkega življenja.

Kljub vsemu pa je kuža Bruno imel prijateljski odnos do prav vseh ljudi. Takšni kužki se ponavadi bojijo prisotnosti ljudi, Bruno pa si je nežnih človeških dotikov in ljubezni neizmerno želel.

Kmalu je Bruno dobil nov dom in nove ljubeče lastnike. Ko je prispel do novega doma, se je tam takoj spoprijateljil s kužkom, ki so ga trenutni lastniki že imeli pred njim. Bil je celo tako srečen, da je kmalu po prihodu zaspal v objemu nove lastnice. Poglejte si prizore, ki ganejo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Zaspal je ob bazenu, nato pa šok: Prebudil ga je medved!Potepuška psička vsak dan čakala pred njeno hišo: Posnetek ti bo polepšal dan!Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Grozljivka na avtocesti: Motorista je nalašč sklatil pri 140 km/hFilip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!Pilotka navdušila s posnetkom: Tako je letela na Portugalsko!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Domačini rešili deklico, ki je padla iz tretjega nadstropjaŽenska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Kamera sredi noči posnela ganljiv prizor: Malček se je stisnil k svojemu kužku!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!