Zmagovalka Popevke 2019 je Eva Hren s pesmijo "Šesti čut"

Na letošnjem festivalu Popevka 2019, ki sta jo vodila Mario Galunič in Jože Robežnik, se je predstavilo 11 glasbenikov.

Zmagovalka letošnjega leta po izboru telefonskega glasovanja je pesem "Šesti čut" izvajalke Eve Hren, strokovna žirija pa je za najboljšo pesem izbrala "Temni svet", ki jo je predstavila Ana Soklič.

Zmagovalka letošnje Popevke 2019 je tako postala pesem "Šesti čut", ki jo je zapela 33-letna Eva Hren. Ta je za MMC priznala, da jo je priznanje občinstva zares šokiralo. Svojo pesem obenem posveča vsem ljudem, ki so se v življenju znašli na dnu. S pesmijo "Šesti čut" upa, da bo ta za omenjene ljudi iskrica, ki jim bo pomagala ponovno zasvetiti v temi.

Zmagovalka po izboru gledalcev: Eva Hren - Šesti čut:


Strokovna žirija je za zmagovalko izbrala pesem "Temni svet" v izvedbi Ane Soklič, ki je obenem prejela tudi nagrado žirije za najboljšo interpretacijo. Prisluhnite še zmagovalki Popevke 2019 po izboru strokovne žirije!

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
No, še kar.., za razliko od nekaterih partizanov, ki na teh straneh vsake toliko objavljajo razno razno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!