Zmagovalka Popevke 2019 je Eva Hren s pesmijo "Šesti čut"

Na letošnjem festivalu Popevka 2019, ki sta jo vodila Mario Galunič in Jože Robežnik, se je predstavilo 11 glasbenikov.

Zmagovalka letošnjega leta po izboru telefonskega glasovanja je pesem "Šesti čut" izvajalke Eve Hren, strokovna žirija pa je za najboljšo pesem izbrala "Temni svet", ki jo je predstavila Ana Soklič.

Zmagovalka letošnje Popevke 2019 je tako postala pesem "Šesti čut", ki jo je zapela 33-letna Eva Hren. Ta je za MMC priznala, da jo je priznanje občinstva zares šokiralo. Svojo pesem obenem posveča vsem ljudem, ki so se v življenju znašli na dnu. S pesmijo "Šesti čut" upa, da bo ta za omenjene ljudi iskrica, ki jim bo pomagala ponovno zasvetiti v temi.

Zmagovalka po izboru gledalcev: Eva Hren - Šesti čut:


Strokovna žirija je za zmagovalko izbrala pesem "Temni svet" v izvedbi Ane Soklič, ki je obenem prejela tudi nagrado žirije za najboljšo interpretacijo. Prisluhnite še zmagovalki Popevke 2019 po izboru strokovne žirije!

0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
No, še kar.., za razliko od nekaterih partizanov, ki na teh straneh vsake toliko objavljajo razno razno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!