Župnik iz Bohinja delil prigodo iz hleva: "Krava me je počila po glavi!"

Martin Golob, župnik iz Srednje vasi v Bohinju, je na spletu delil nov video posnetek, v katerem je gledalcem zaupal prav posebno prigodo iz hleva.

V video posnetku je obenem ob pretekli izkušnji delil čudovito sporočilo, ki si ga velja zapomniti in ga deliti naprej.

Martin Golob ima doma kmetijo, o kateri je že večkrat pripovedoval v svojih vlogih. Gledalcem je v zadnjem posnetku zaupal, da ga je nekega nedeljskega jutra pred mašo krava pošteno "klofnila" z repom, na katerem je bilo precej tistega, kar je pred nekaj urami pojedla.

On je bil od prejšnjega večera sveže umit in urejen, od jeze pa bi se takrat najraje spravil nad kravo.

A starši so ga doma vedno podučili z dragoceno lekcijo o nastavljanju drugega lica. Sovraštvo rodi novo sovraštvo, nesramnost pa še večjo nesramnost. In v tej bitki človek nikoli ne zmaga.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Morski pes napadel ribiče v kanujuNastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Francoz pred sodniki zapel Hallelujah: Njegov glas bo prevzel tudi tebe!Deklica je prvič hranila zlatega prinašalca: Njuno prijateljstvo ti polepša dan!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Družina rešila nesrečnega medveda: Plaval je s kozarcem na glavi!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!Yugo 15 let stal v puščavi: Bo avtomobil še vžgal?Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Približala se je medvedu, da bi se z njim fotografirala: Skoraj bi jo napadel!