Župnik iz Bohinja delil prigodo iz hleva: "Krava me je počila po glavi!"

Martin Golob, župnik iz Srednje vasi v Bohinju, je na spletu delil nov video posnetek, v katerem je gledalcem zaupal prav posebno prigodo iz hleva.

V video posnetku je obenem ob pretekli izkušnji delil čudovito sporočilo, ki si ga velja zapomniti in ga deliti naprej.

Martin Golob ima doma kmetijo, o kateri je že večkrat pripovedoval v svojih vlogih. Gledalcem je v zadnjem posnetku zaupal, da ga je nekega nedeljskega jutra pred mašo krava pošteno "klofnila" z repom, na katerem je bilo precej tistega, kar je pred nekaj urami pojedla.

On je bil od prejšnjega večera sveže umit in urejen, od jeze pa bi se takrat najraje spravil nad kravo.

A starši so ga doma vedno podučili z dragoceno lekcijo o nastavljanju drugega lica. Sovraštvo rodi novo sovraštvo, nesramnost pa še večjo nesramnost. In v tej bitki človek nikoli ne zmaga.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hZa otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Pred parlamentom požel bučen aplavz: Posnetek ima več kot 165.000 ogledov!VIDEO: Hrvat je z družino hodil ob morju, nato je prišel veliki valNor posnetek iz ZDA: Požagal je visoko palmo, nato pa šok!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomMislil je, da gre za nedolžnega morskega psa, nato je skočil v vodoVIDEO: Marko Potrč besno nad Milana Kreka: "Iz sebe je naredil klovna!"Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!Tilen Artač zapel v gostilni: Tako se je norčeval iz ukrepov!Posnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaKakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo5-letni deček obkrožil splet: Pokazal je trik, kako zavezati čevlje!Dramatičen posnetek iz Hrvaške: Zapeljal je pred drveči avtomobil!Plovba po razburkanem morju se spremeni v nočno moro: Treščili so ob skale!Filmski lov policista na motorju: Na pobeglega voznika je streljal!Policist aretiral žensko, ker na stadionu ni nosila zaščitne maskeNašel je ukraden monocikel prijatelja: Lopovu ga je ukradel nazaj!Ženska zajokala ob zdravnici: Po 29 letih je prvič slišala svoj glas!Drama pri sosedih: Zapeljal je na tire, komaj se je izognil drvečemu vlaku!