Župnik iz Bohinja delil prigodo iz hleva: "Krava me je počila po glavi!"

Martin Golob, župnik iz Srednje vasi v Bohinju, je na spletu delil nov video posnetek, v katerem je gledalcem zaupal prav posebno prigodo iz hleva.

V video posnetku je obenem ob pretekli izkušnji delil čudovito sporočilo, ki si ga velja zapomniti in ga deliti naprej.

Martin Golob ima doma kmetijo, o kateri je že večkrat pripovedoval v svojih vlogih. Gledalcem je v zadnjem posnetku zaupal, da ga je nekega nedeljskega jutra pred mašo krava pošteno "klofnila" z repom, na katerem je bilo precej tistega, kar je pred nekaj urami pojedla.

On je bil od prejšnjega večera sveže umit in urejen, od jeze pa bi se takrat najraje spravil nad kravo.

A starši so ga doma vedno podučili z dragoceno lekcijo o nastavljanju drugega lica. Sovraštvo rodi novo sovraštvo, nesramnost pa še večjo nesramnost. In v tej bitki človek nikoli ne zmaga.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliKuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilRok Švab iz Modrijanov navdušil: Tako je zapel pesem "Mavrica"Drama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Tilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek malčka, ki je senzacija na spletu: Tako je zabijal žeblje!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Hčerka zapela v avtomobilu: Njen glas je očeta ganil do solz!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Slovenski župnik v novem posnetku: Zakaj moramo upoštevati pravila?Voznik na Štajerskem izgubil živce: Tako je kričal na prehodu za pešce!VIDEO: Mariborčan policista zmerjal z barabami, nato sta ga vklenila v lisice