Župnik iz Bohinja obiskal hlev s kravami: Prisluhni, kaj se je naučil!

Na spletu je pristal nov vlog bohinjskega duhovnika Martina Goloba, ki s svojimi video posnetki vedno znova navduši.

V njih deli svoje lepe misli, tokrat pa je navdih za nov video posnetek našel kar v hlevu.

Martin je na portalu Aleteia zapisal, da se je že na kmetiji svojih staršev ogromno naučil. In kaj ga je pred kratkim prešinilo? Da je imeti kmetijo precej podobno, kot imeti župnijo.


Martin Golob, osebni arhiv / Aleteia
V njej so najrazličnejši ljudje, skrbni duhovniki pa so jim vedno na razpolago, četudi je včasih treba vstati sredi noči. Kot na kmetiji, je dodal Martin Golob.

Najbrž ste tudi sami že velikokrat slišali očitke, da smo katoličani kot ovce, ki slepo sledijo drugim. Martin pravi, da je resnica daleč od tega! Prisluhnite novemu govoru župnika iz Bohinja, s katerim je med katolike znova delil čudovite nasvete, ki jim je vredno prisluhniti.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaStrela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!