Župnik iz Bohinja obiskal hlev s kravami: Prisluhni, kaj se je naučil!

Na spletu je pristal nov vlog bohinjskega duhovnika Martina Goloba, ki s svojimi video posnetki vedno znova navduši.

V njih deli svoje lepe misli, tokrat pa je navdih za nov video posnetek našel kar v hlevu.

Martin je na portalu Aleteia zapisal, da se je že na kmetiji svojih staršev ogromno naučil. In kaj ga je pred kratkim prešinilo? Da je imeti kmetijo precej podobno, kot imeti župnijo.


Martin Golob, osebni arhiv / Aleteia
V njej so najrazličnejši ljudje, skrbni duhovniki pa so jim vedno na razpolago, četudi je včasih treba vstati sredi noči. Kot na kmetiji, je dodal Martin Golob.

Najbrž ste tudi sami že velikokrat slišali očitke, da smo katoličani kot ovce, ki slepo sledijo drugim. Martin pravi, da je resnica daleč od tega! Prisluhnite novemu govoru župnika iz Bohinja, s katerim je med katolike znova delil čudovite nasvete, ki jim je vredno prisluhniti.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!Grozljivka na avtocesti: Tovornjak je pred snemalcem prebil ograjo!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Slovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Posnel je izbruh vulkana v Ekvadorju: Posnetek jemlje sapo!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Motorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerNapadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Bolgar pretental rdečo luč na semaforju, tako je peljal skozi križiščeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na noge3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoČivava, ki ne more hoditi, in golob, ki ne more leteti, postala najboljša prijateljaVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijePapiga Kaja varčuje za lepotno operacijo: Posnetek je navdušil Slovence!83-letni upokojenec pregnal tri oborožene roparjeFilip s prijateljem zapel pesem o Solinarju: Nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!77-letnemu dedku hotel ukrasti denar, ta se mu je postavil po robu in ga pregnal