Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!

Martin Golob je simpatični duhovnik iz Bohinja, ki s svojimi video posnetki vedno znova navduši mnoge zveste sledilce.

Tokrat je nekaj čudovitih misli delil v družbi starejših - v domu za ostarele je obiskal tudi Angelo, ki šteje že častnih 105 let!

"Rad imam starejše ljudi. Vedo, kaj v življenju res šteje. Pa še pošaliti se znajo!" je ob video posnetku na spletu zapisal Martin Golob. Sam je mnenja, da je biti v družbi starejših ljudi vedno zabavno, saj jih je življenje naučilo že marsičesa. Znajo presoditi, kaj je zares bistveno in vedno znova ga nasmejijo!

Prav zato večkrat obišče dom za ostarele v njegovi župniji, kjer z starejšimi občani preživi veliko časa.

V zadnjem video posnetku je predstavil kratek pogovor z gospodom Jožetom ter z gospo Angelo, ki šteje že 105 let. Prisluhnite, kakšne čudovite nauke sta Martinu Golobu pred kamero zaupala starejša občana!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!