Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!

Martin Golob je simpatični duhovnik iz Bohinja, ki s svojimi video posnetki vedno znova navduši mnoge zveste sledilce.

Tokrat je nekaj čudovitih misli delil v družbi starejših - v domu za ostarele je obiskal tudi Angelo, ki šteje že častnih 105 let!

"Rad imam starejše ljudi. Vedo, kaj v življenju res šteje. Pa še pošaliti se znajo!" je ob video posnetku na spletu zapisal Martin Golob. Sam je mnenja, da je biti v družbi starejših ljudi vedno zabavno, saj jih je življenje naučilo že marsičesa. Znajo presoditi, kaj je zares bistveno in vedno znova ga nasmejijo!

Prav zato večkrat obišče dom za ostarele v njegovi župniji, kjer z starejšimi občani preživi veliko časa.

V zadnjem video posnetku je predstavil kratek pogovor z gospodom Jožetom ter z gospo Angelo, ki šteje že 105 let. Prisluhnite, kakšne čudovite nauke sta Martinu Golobu pred kamero zaupala starejša občana!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikMama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceVIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeParodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaPolicist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaIz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedHrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!