Župnik iz Bohinja z novim posnetkom: "To je skrivnost, ki jo noben virus ne premaga!"

Martin Golob, simpatični duhovnik iz Bohinja, je včeraj na YouTube omrežju objavil nov vlog.

V video posnetku je spregovoril o tem, da mu je hudo, ker je zaradi pandemije vse odpovedano, dotaknil pa se je tudi prihajajočih praznikov.

"Prihajajo prazniki, le kaj bom počel? Bom sam s tole kamero?" se v video posnetku sprašuje Martin Golob. Kaj nam v tem času torej sploh še ostane? Sam pravi, da je odgovor preprost.

"Ostajava jaz in ti ter največja skrivnost, ki je ne premaga noben virus. In to je skrivnost velike noči."

Prisluhnite besedam Martina Goloba, ki jih je te dni delil v svojem novem video posnetku. Pa nikar ne pozabite - Martin Golob prek svoje Facebook strani vsak delavnik v živo opravlja sveto mašo, ki je na sporedu ob 19:00, nedeljske pa lahko spremljate ob 10:00.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Kirka, svoje misli delim s teboj. Ma ne fališ ni za milimeter.
2
kirka
Pred 8 tedni
Dokler je na Zemlji toliko vojn, bolezni, bolečine, revščine in borbe za obstanek, ne morem verjeti v nobeno višje bitje, ki bi bilo dobro, usmiljeno in bi slišalo naše prošnje. Včasih je Bog rohnel izza vsakega oblaka in grma, sedaj se ne oglasi. Verjetno spi in ga prav malo briga za napake, ki jih je storil pri našem stvarjenju. Kajti narejeni smo po Njegovi podobi. Od kod mu toliko sovraštva do lastnih otrok?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!