Župnik s pesmijo "Ko dvigneš me" ganil Slovenijo: Prisluhni, kako je zapel v cerkvi!

Te dni je splet obkrožil čudovit nastop slovenskega duhovnika, ko je v prazni cerkvi zapel pesem "Ko dvigneš me".

Njegov video posnetek beleži veliko priljubljenost med Slovenci, nad pevskim nastopom pa boste zagotovo navdušeni tudi sami.

Toni Brinjovc je župnik, ki mašuje v Turnišču, v prazni cerkvi pa je te dni zapel pesem "Ko dvigneš me". Pesem sicer v originalu nosi naslov "You Raise Me Up", izvaja pa jo pevec Josh Groban. V slovenskem jeziku jo je napisal Marjan Bunič, prav to izvedbo pesmi pa je zapel slovenski duhovnik Toni Brinjovc.


Radio Ognjišče, YouTube
"Gospod dvigaš nas, ko se zrušimo pod težo bremen življenja, dvigaš nas iz stiski in bolezni… Tvoja milost naj nas dvigne in nas preseneti," je ob video posnetku zapisal slovenski duhovnik.

Pevski nastop je uprizoril v prazni cerkvi v Turnišču, mnogi domačini pa pravijo, da turniška župnija boljšega duhovnika še ni imela. Prisluhnite, kako je duhovnik Toni Brinjovc zapel prirejeno pesem z naslovom "Ko dvigneš me". Delimo naprej ta čudovit nastop še med prijatelje, da tudi njim polepšamo dan!
0
Martha Magajna
Pred 10 tedni
Zelo lepo, kakor vidite nas je preko 8 tisoc, ki nam je vsec!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Tu je tudi ena izvedba, sicer neprimerno boljša... https://www.youtube.com/watch?v=QSEbjkOOvOU
0
Srečko Ostreuh
Pred 1 mesecem
Super, všem mi je, zato sem delil vsem svojim prijateljem :)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Tilen Artač zapel kot Janez Janša: Parodija, ki se ji danes smeji Slovenija!Moški je mački rešil življenje: Poglej, kako obsedena je z njim danes!Slovenska pevka zapela pesem Oliverja Dragojevića: Njen nastop je pravi balzam!Pes je štiri leta preživel na verigi: Tako je oživel, ko je srečal mucko!Moški je raci rešil življenje: Tako se odzove ob njegovih poljubčkih!Tilen Artač imitiral pevca Wernerja: Nasmejali se boste do solz!Tilen Artač nasmejal s parodijo: Prepeval je o odprtju trgovin v Sloveniji!Lastnica posnela psa v postelji: Ležal je kot človek, ni se ji hotel umakniti!Moški prižgal zamrznjeno ognjišče: Posnetek ima že skoraj milijon ogledov!Rusa na oknu obiskala sova: Ne boste verjeli, kakšno pismo mu je prinesla!Moška sta rešila ujetega bika, nato ju je žival zbila na tlaV zabaviščnem parku posneli grozljivko na vrtiljaku z gugalnicamiVoznik z Audijem po zasneženem klancu vlekel tovornjakPosnetek malčka, ki obkroža svet: Tako je potolažil svojega prijatelja!Afriška orjaška žaba v neizprosnem boju proti ptičjemu pajkuStarša sta si privoščila sina: Mislil je, da je na avtomobilu razbil steklo!Policisti so se odzvali na klic, da se otroci sankajo: Poglej, kaj so storili tam!Kuža je v snegu iskal voluharja: Kar je posnela lastnica, je doza smeha!Posnetek, ki ti bo polepšal dan: To je storil voznik avtobusa, ko je videl deklico!VIDEO: Izjemen prizor iz ZDA, tako so plužili zasnežene avtocesteStali so na takem ledu v bazenu, nato so vsi skupaj padli v vodoSlovenca nasmejala s priredbo pesmi "Vsi ljudje hitijo", ki jo je pela Neca FalkVIDEO: Rotvajler skočil v Šmartinsko jezero: Poglej, kako je lovil laboda!VIDEO: Šok pred predorom Markovec, v napačno smer je vozil s 100 km/hIskreno veselje kužka na snegu: Poglej, kaj je počel v posnetku!