Župnik s pesmijo "Ko dvigneš me" ganil Slovenijo: Prisluhni, kako je zapel v cerkvi!

Te dni je splet obkrožil čudovit nastop slovenskega duhovnika, ko je v prazni cerkvi zapel pesem "Ko dvigneš me".

Njegov video posnetek beleži veliko priljubljenost med Slovenci, nad pevskim nastopom pa boste zagotovo navdušeni tudi sami.

Toni Brinjovc je župnik, ki mašuje v Turnišču, v prazni cerkvi pa je te dni zapel pesem "Ko dvigneš me". Pesem sicer v originalu nosi naslov "You Raise Me Up", izvaja pa jo pevec Josh Groban. V slovenskem jeziku jo je napisal Marjan Bunič, prav to izvedbo pesmi pa je zapel slovenski duhovnik Toni Brinjovc.


Radio Ognjišče, YouTube
"Gospod dvigaš nas, ko se zrušimo pod težo bremen življenja, dvigaš nas iz stiski in bolezni… Tvoja milost naj nas dvigne in nas preseneti," je ob video posnetku zapisal slovenski duhovnik.

Pevski nastop je uprizoril v prazni cerkvi v Turnišču, mnogi domačini pa pravijo, da turniška župnija boljšega duhovnika še ni imela. Prisluhnite, kako je duhovnik Toni Brinjovc zapel prirejeno pesem z naslovom "Ko dvigneš me". Delimo naprej ta čudovit nastop še med prijatelje, da tudi njim polepšamo dan!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Tu je tudi ena izvedba, sicer neprimerno boljša... https://www.youtube.com/watch?v=QSEbjkOOvOU
0
Srečko Ostreuh
Pred 6 tedni
Super, všem mi je, zato sem delil vsem svojim prijateljem :)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!