Župnik s pesmijo "Ko dvigneš me" ganil Slovenijo: Prisluhni, kako je zapel v cerkvi!

Te dni je splet obkrožil čudovit nastop slovenskega duhovnika, ko je v prazni cerkvi zapel pesem "Ko dvigneš me".

Njegov video posnetek beleži veliko priljubljenost med Slovenci, nad pevskim nastopom pa boste zagotovo navdušeni tudi sami.

Toni Brinjovc je župnik, ki mašuje v Turnišču, v prazni cerkvi pa je te dni zapel pesem "Ko dvigneš me". Pesem sicer v originalu nosi naslov "You Raise Me Up", izvaja pa jo pevec Josh Groban. V slovenskem jeziku jo je napisal Marjan Bunič, prav to izvedbo pesmi pa je zapel slovenski duhovnik Toni Brinjovc.


Radio Ognjišče, YouTube
"Gospod dvigaš nas, ko se zrušimo pod težo bremen življenja, dvigaš nas iz stiski in bolezni… Tvoja milost naj nas dvigne in nas preseneti," je ob video posnetku zapisal slovenski duhovnik.

Pevski nastop je uprizoril v prazni cerkvi v Turnišču, mnogi domačini pa pravijo, da turniška župnija boljšega duhovnika še ni imela. Prisluhnite, kako je duhovnik Toni Brinjovc zapel prirejeno pesem z naslovom "Ko dvigneš me". Delimo naprej ta čudovit nastop še med prijatelje, da tudi njim polepšamo dan!
0
JeklenaPest
Pred 28 tedni
Tu je tudi ena izvedba, sicer neprimerno boljša... https://www.youtube.com/watch?v=QSEbjkOOvOU
0
Srečko Ostreuh
Pred 1 mesecem
Super, všem mi je, zato sem delil vsem svojim prijateljem :)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo