17-letna Ana osvojila zlati gumb na Slovenija ima talent, žirant padel s stola

Na pretekli četrti avdicijski oddaji šova Slovenija ima talent je padel nov zlati gumb, ki si ga je prislužila 17-letna Ana Grdadolnik.

Predstavila se je s petjem svetovno poznane uspešnice, ki jo v originalu izvaja Whitney Houston.

Med nastopom, ki ga je na odru slovenskega talenta pripravila Ana, je žirant Lado Bizovičar padel s stola - in to dobesedno. Prav on je ob koncu nastop Ane okronal z zlatim gumbom, ki jo pelje naravnost v polfinale.

Lado Bizovičar med nastopom Ane padel s stola:


Foto, video: Slovenija ima talent, Facebook

Ana Grdadolnik, ki prihaja iz vasice Lehen na Pohorju, se je na avdiciji predstavila s petjem pesmi "I Have Nothing", pod katero se je v originalu podpisala legendarna pevka Whitney Houston. Z nastopom je navdušila prav vse žirante v šovu, pa tudi mnoge gledalce.

Da ima Ana izjemen pevski talent, dokazujejo tudi njeni video posnetki na YouTube omrežju. Pri enem izmed nastopov se je predstavila s petjem legendarne uspešnice "Can't Help Falling In Love", ki jo je prepeval Elvis Presley.

Ana Grdadolnik zapoje uspešnico "Can't Help Falling In Love":

1
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Krasna punčka! Čudoviti vokal, lepa, skromna, pobožala mi je dušo.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje