Alya predstavila poletno pesem: Njeni oboževalci so nad nastopom navdušeni!

Priljubljena slovenska pevka Alya (rojstno ima Alja Omladič) je te dni na spletu objavila novo pesem "Hvala ker si", s katero je navdušila mnoge oboževalce.

Videospot je do danes zgolj na omrežju YouTube dosegel več deset tisoč ogledov, pohvale za nastop pa prihajajo iz vseh koncev Slovenije.

"Nova poletna uspešnica "Hvala ker si", je pozitivka, hvaležnica! Pravijo, da to kar daješ, prejmeš nazaj, zato resnično verjamem, da se res dobro z dobrim vrača! Dragi moji, upam, da vam, tako kot meni, ogreje srce in pričara nasmeh na obrazu," je ob videospotu zapisala Alya.


AlyaMusic, YouTube
Glasbo za novo pesem "Hvala ker si" je napisal Aleš Vovk - Raay, pod avtorico besedila se podpisuje Tadeja Hlebs Salobir.

Prisluhnite novi poletni uspešnici "Hvala ker si", ki jo je te dni na spletu predstavila slovenska pevka Alya. Bo z nastopom navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Še en iz hyperprodukcije brezveznih komadov...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!