Ansambel Saša Avsenika in Luka Sešek zapeli znano slovensko uspešnico

V preteklem delu priljubljene slovenske oddaje V petek zvečer smo bili priča čudovitim pevskim nastopom.

Za enega takšnih so poskrbeli tudi člani Ansambla Saša Avsenika, pri katerih po novem prepeva tudi mladi pevec Luka Sešek.

Priljubljena oddaja V petek zvečer, ki jo vodita Blaž Švab in Melani Mekicar, je v preteklem delu gostila tudi Ansambel Saša Avsenika. Člani so skupaj z Luko Seškom zapeli uspešnico "Na Šmarno goro", ki jo poznamo v izvedbi Ansambla bratov Avsenik.

Domače in tuje glasbene izvajalce v oddaji spremljajo člani hišnega banda Diamanti, vsi glasbeni nastopi pa se zaigrajo in zapojejo v živo.

Prisluhnite, kako je v oddaji V petek zvečer Ansambel Saša Avsenika skupaj z Luko Seškom zapel znano slovensko polko "Na Šmarno goro", pod katero se v originalu podpisuje Ansambel bratov Avsenik.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Pevka je dobra in lepa, Luka pa igra vlogo nekakšnega klovna, se mi zdi. V tej oddaji so mero vsem vzeli krasni Banovški, in to z naskokom.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978