Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!

Ansambel Stil je tokrat v sodelovanju s Hitmacherjem, ki se je v preteklosti predstavil s številni humorističnimi nastopi in skeči, pripravil novo pesem z naslovom "Polka 2 milijona folka".

Nova pesem je sodeč po odzivih nasmejala številne poslušalce, nad nastopom pa boste zagotovo navdušeni tudi sami.

Video posnetek za novo pesem je zgolj na omrežju YouTube do danes dosegel že več kot 20.000 ogledov, med komentarji pa ne manjka mnenj, da gre za novo uspešnico na slovenskih tleh.


Ansambel Stil, YouTube
Glasbo za novo pesem "Polka 2 milijona folka" so napisali Damjan Jović, Gašper Konec in Ansambel Stil, pod avtorje besedila se podpisujejo Goran Hrvaćanin, Damjan Jović in Franc Gašper Jazbec. Za vokale sta poskrbela Goran Hrvaćanin (Hitmacher) in Franc Gašper Jazbec (Ansambel Stil).

Prisluhnite novi pesmi "Polka 2 milijona folka", s katero so Ansambel Stil in Hitmacher nasmejali številne Slovence. Boste nad njihovim nastopom navdušeni tudi sami?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Upal sem, da tokrat ne bo "tunka-tunka". Zaman...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!