Bepop zapel novo poletno pesem: Čudovit nastop, ki je navdušil Slovence!

Glasbena skupina Bepop je pretekli vikend nastopila na festivalu Melodije morja in sonca 2024, kjer se je predstavila z novo pesmijo "Valovi morja".

Sodeč po odzivih na spletu so tudi tokrat poskrbeli za navdušenje slovenske javnosti, njihova pesem pa je na spletu že prava mala uspešnica.

"Tega krasnega videospota ne bi bilo brez naših dragih prijateljev, ki so nesebično in zavzeto prispevali svoj čas, voljo in energijo. Urška in Nino, ki sta s svojima plesnima talentoma doprinesla novo in svežo energijo. Iris za dobro vzdušje na barki, Simon za popestritev na ukulele. Denisu hvala, ker se vedno lahko zanesemo nanj, v vsem. Božo in Regina, ki sta odstopila pravljično barko Regina, kjer smo se počutili kot doma," so ob video posnetku zapisali na spletu.


Menart Records sLOVEnia, YouTube
Glasbo za pesem "Valovi morja" je napisala Iris Ošlaj, ki se podpisuje tudi pod avtorico besedila. Za aranžma je poskrbel Aleš Zibelnik, na kitare pa je pri nastopu igral Robert Pikl.

Prisluhnite novi čudoviti pesmi "Valovi morja", ki jo je glasbena skupina Bepop premierno predstavila na preteklem festivalu Melodije morja in sonca 2024. Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!