Besede Slovenca o novemu ameriškemu predsedniku Trumpu, ki bi si jih moral prebrati vsak

Na Facebook socialnem omrežju kroži besedilo Slovenca o novem ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu, v katerem avtor izpostavlja dejstva v ozadju drame o ameriških volitvah. Je to zapis, ki bi ga morda moral prebrati prav vsak izmed nas? Besedilo ni prečiščeno in je zapisano tako, kot ga je zapisal avtor:

Za Donalda Trumpa sem prvič slišal približno 3 leta nazaj, ko sem v New Yorku obiskal njegovo stolpnico. Moj prvi vtis je bil izrazito negativen, predvsem zaradi njegovega bogastva, pa tudi njegovi bizarni frizuri se nikakor nisem mogel načuditi. Kako ima lahko nekdo takšno veverico na glavi? Poleg tega se zanj tudi nisem dosti zanimal.

Najbolj mi je šel na kur*c, ko sem na youtubu videl enega izmed njegovih intervjujev kjer govori kako mu v mladosti ni bilo lahko: "My father gave me a small loan of a million dollars".
Spomnim se s kakšnim gnusom sem spremljal tega človeka in ga ob kandidaturi nisem vzel resno.Konec koncev želi zgraditi zid na meji z Mehiko, muslimanom preprečiti vstop v ZDA, ženske je označil za debele pra*ice in mehičane za posiljevalce..... je tudi čisti rasist do črncev, ne podpira gejev, je Putinova lutka, novi hitler, egocentrični šovinist, vodja Ku Klux Klana, začetnik 3. svetovne vojne itd itd.

Vsaj s takšnimi informacijami so nas šopali in skušali prepričati glavni mediji ala CNN, NBC, ABC in BBC, isti mediji, ki jih financirajo elite z Wallstreeta in so glavni stroj globalistične propagande, ki skuša ustaviti vsakega, ki se jim skuša postaviti po robu.

Kaj ni čudno? Nihče pred volitvami ni obsodil Trumpa da je rasist, ksenofob, seksist itd. Šele ko se je prijavil kot kandidat, so ga poskušali razbiti z vseh strani. Elita je imela tako na republikanski, kot na demokratični strani že pred volitvami nastavljeni 2 lutki. Jeb Bush na eni in Hillary Clinton na drugi strani, kjer bi se oba pomerila v velikem finalu in bi bilo čisto vseeno kdo bi zmagal, saj sta oba dve plati istega kovanca.

Nato pa pride Trump v igro, čisto nepričakovano, in zjebe vse načrte globalistov (židov). Že prej znan iz resničnostnih šovov in poslovnega sveta, je hitro pridobil popularnost z izjavami kot so "We're gonna build a wall", kjer nihče ni vedel ali misli resno ali ne. Vsem pa se je zdel osvežujoč in na daleč je bilo čutiti, da je končno nekaj svežega na politični sceni, kjer so lenobno gnezdili stari politiki.

Najprej so se Trumpu smejali. Ga zaničevali. Se mu posmehovali. Toda Američani so imeli dovolj. Vedeli so, da zlagane fraze in olepšane, politične in učene besede ki so prihajale iz ust Obame, ne zaležejo in so samo distrakcija. Obama je namreč pridigal o spremembah, prinesel pa je nacionalni dolg višji od 20 tisoč MILIJARD dolarjev, razfu*al pol bližnjega vzhoda, povzročil pogoje za nastanek ISIS, posledično odgovoren za migrantsko krizo in z zdravstvenim sistemom Obamacare pahnil Ameriško ljudstvo na rob obupa. In ljudstvo je reklo dovolj. Dovolj politikov in lepih zlaganih besed.

Killary Clinton je obljubljala prav to. Nadaljevanje agonije v svetu, ki sta jo povzročila Bush in Obama.Hvala bogu so WikiLeaks pravočasno razkrili, da so njeno nominacijo naštimali že mesece vnaprej (in kako Bernie Sanders nikoli ni imel šans), kako je preko njene fundacije plačala protestnikom v Chicagu da bi razgrajali in uničevali mesto. Kako je tajne podatke uničevala s kislino in kladivi, ker se je bala preiskave FBI. Kako je izbrisala 33 000 zaupnih emailov s svojega serverja in potem lagala o tem pod prisego, kako ji Wallstreet plačuje milijone in milijone za oglaševanje kampanje, kako pridiga o socialni enakosti, hkrati pa nosi obleke vredne 13 000$, kako je na Bližnjem vzhodu pod njenim zunanjim ministrstvom pustila Američane v Libiji umreti med arabsko pomladjo, kako je opustošila Sirijo, Libijo, Irak in Sudan.
Raje Trumpa, ki se je v poslovnem svetu že izvrstno dokazal, kjer je iz "začetnih očetovih milijonov" naredil VEČ MILIJARD vredno družbo in brand in ustvaril več 10 000 delovnih mest. Mediji so ga ku*cali da so njegovi projekti 4x bankrotirali toda to so bili 4 bankroti v primerjavi z več 100imi drugimi projekti, ki pa še danes cvetijo, a on njih mediji ne poročajo.. 4 proti 100+ je tako za poslovni svet zelo dober rezultat.

Trump ni popoln kandidat, Niti super ni.....nihče ne trdi tega. To vemo vsi! Tip je čisti egocentrik pa tudi besedni zaklad ima na nivoju osnovne šole. Ljudje pa žal prevečkrat ocenjujemo na kakšen način je nekdo nekaj rekel, kot dejansko vsebino izrečenega. Vendar je s svojo igro pokazal pravi obraz pristranskosti medijev, zlaganosti volitev, dvostrankarski abusrd, koruptivnost politikov in moč lobijev, ki so dosedaj storili vse, da bi ustavili nekega outsiderja, kot je Trump. To ni bil samo boj republikancev proti demokratom. Zaradi mene tudi če bi bil demokrat. Oznake "Republikanci/Demokrati" danes enostavno več ne pomenijo nič, saj ti dve stranki zavestno manipulirajo ljudi v prepričanje, da imajo ljudje izbiro. V resnici pa sta stranki zgolj iluzija izbire z namenom ohranjanja Statusa Quo tega dvostrankarskega sistema, kjer je vsak outsider že vnaprej obsojen na propad. Letos pa je Donald Trump kot outsider izjemoma uspel prebiti to blokado , saj je moč in denar črpal iz svoje pretekle prepoznavnosti. S tem si je pridobil priložnost in na njej gradil s pomočjo brezplačne publicitete in celotno igro obrnil sebi v prid. Že to, da več kot 3 desetletja uspevaš v mestu, kjer se zbira največja svetovna konkurenca - New York City (kjer ni prostora za napake) je znak sposobnosti in inteligence.....toda način kako je uspel izigrati lobije, politike, medije, korporacije in banke, kako je sam proti vsem odigral najboljšo partijo svojega življenja preprosto meji na genialnost. :) Simple as that!

Svojo kampanjo je financiral sam, s svojim denarjem, ki ga je s svojo firmo ustvaril v zadnjih 40ih letih. Poleg tega ni niti enkrat prekršil zakon, nikoli kazensko preganjan in zato teh volitev ni rabil. Lahko bi ostal v svojem poslu, kjer bi se mirno upokojil kot uspešen bogataš, ki ima lepo ženo, sposobne otroke in dobro zapuščino.

edel je, da bo, če bi kandidiral, postal tarča medijskega posmeha, vedel je da bo naenkrat čez noč postal nek "Bad guy", čeprav je bil pred volitvami izredno priljubljen. In zakaj je pristal na to? Ker ima poln ku*ac tega kar se dogaja v ZDA. Saj ne rabiš bit genij, da vidiš kako Ameriki vladajo banke, Federal Reserve, Wallstreet in peščica gamadi, ki se igra z nami. Zadnji predsednik, ki ni bil nastavljen je bil Kennedy, pa še tega so ubili, ker se ni hotel igrati po igrati po navodilih te elite.
Kaj bo Ameriki prinesel Trump, resnično ni mogoče točno napovedati....toda tako popularnega kandidata, ki bo takšen trn v peti elite NE BO NIKOLI VEČ! Potrebno bo zaupati, da bo uspehe iz poslovnega sveta prenesel v politiko.

Kar se njegovih izjav tiče.....se strinjam, da niso ravno bleščeče. Ampak to je zato ker ni politik in ni diplomiral iz nakladanja, kot ostali politiki, ki lahko največje zlo zapakirajo v obliki rožic in mavric.

Da je Trump proti mehičanom? To je ena izmed največjih in najbolj znamenitih laži, ki so ga o njem spisali mediji. Trump je govoril o nezakonitih priseljencih, nad katerimi ZDA na meji nimajo pravega nadzora....mediji pa so njegove besede vzeli iz konteksta in jih na naslovnicah predstavljali kot sovraštvo do vseh Mehičanov.

Da ima ženske za debele? Samo Rosie O'Donell :D

Da je proti črncem? Dobil je nagrado za dobrodelno finančno pomoč afroameriški skupnosti.

3. Svetovna vojna? Hoče dobre odnose s Putinom in nima razloga za nesoglasja, medtem ko Hillary, ko je napovedala da bo Rusiji uvedla no-fly cono nad Sirijo, pomeni začetek novih spopadov in napetosti med velesilama.

Navija za KKK? Prav osebni mentor HILLARY CLINTON je bil bivši vodja KKK - Robert Byrd in je na njegovem pogrebu dejala, da svet brez njega ne bo nikoli več enak.
Kar se pa zida na meji tiče, je po vsej verjetnosti to rekel samo zato da bi si pridobil zastonj medijsko pozornost, saj mu je sicer ne bi dali. Slaba reklama je še vedno reklama. Sicer ne bi imel nikakršnih šans v boju za nominacijo republikanskega predstavnika. Prav o tem piše v svoji knjigi Art of Deal piše, kako enostavno je pridobiti medijsko pozornost, tudi če te mediji sovražijo. Tip je pogruntal celotno psihologijo novinarjev....ti so mislili da ga bodo raztrgali, na koncu pa je on raztrgal njih.

Pravzaprav Trumpa sovražijo le politiki, lobiji, banke, mediji in ilegalci :) No in tisti ki nasedajo propagandi ala 24ur in RTVSlo, ki vam perejo možgane že dolga leta!

Anyway... nikoli si ne bi mislil ampak GO TRUMP!!!

MAKE AMERICA GREAT AGAIN ;)


Avtor besedila: Marko Il Piccolodivano

Deli članek naprej, če se strinjaš z napisanim. Naj to prebere vsak Slovenec, ki je zaslepljen iz strani medijev.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenec z resnico o beguncu Ahmadu obkroža državo. Je povedal prav?VIDEO: Traktorist iz Hrvaške postal spletna senzacija, tako je domov peljal drvaVIDEO: Korošica obiskala Denisa Avdića, ob njenih besedah je pokal od smehaVIDEO: Ko je slišal, kaj počnejo v slovenskem šovu, je izgubil živce in znorelBabica si ni mislila, da jo bo princ Harry prepoznal. Kar je storil, obkroža svet!Najbolj preprost način odmrzovanja stekel, ki se na spletu širi kot virusVIDEO: V srbskem mestu odprli novo krožišče. Kar so posnele kamere, obkroža svet!VIDEO: To je deklica, ki se je rodila članu Okroglih Muzikantov. Ji lahko pomagamo?Nevesta na poroki zagleda bivšo ženo moža. Kar ji je povedala, je vse spravilo v solze!VIDEO: Helena Blagne ganila Slovence z novo pesmijo. Bo to še ena uspešnica?Štiri mlada dekleta so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, vsak ostane brez besed!VIDEO: Korošica končno zadovoljila Denisa Avdića, to je njen nov posnetekMala deklica je po snegu sprehajala konja. Ko se ustavi, odziv konja vsem stopi srce!Dvojčkoma je mati rekla, naj gresta spat. Njun odziv je brez besed pustil še njo!VIDEO: Italijanski mafijec pred kamero z glavo udaril novinarja, zlomil mu je nosSMEH: Pahor in Šarec obiskala Avdića, takšnega soočenja še niste videliNEMOGOČE: Kaj takega se v nogometu lahko zgodi samo, če ga igrajo ženske!Vse življenje je zaradi vere nosila kapo, zdaj je doživela nepozabno preobrazboPotepuška mucka vzame hrano samo, če je v vrečki. Ko boste videli razlog, boste jokali!Ko je žirantka slišala, katero pesem poje deklica, so ji obraz oblile solze