Bila je pozitivna, a je odšla na plažo: Aretirali so jo v zaščitnih oblekah!

Iz Španije prihaja video posnetek, pri katerem so posneli dramatično dogajanje na plaži Zurriola v mestu San Sebastian.

Tja so odhiteli policisti, saj so prejeli prijavo, da se na plaži nahaja oseba, okužena z novim koronavirusom.

Ženska, ki je bila pred kratkim pozitivna na koronavirus, je kljub odrejeni karanteni odšla na bližnjo plažo, da bi tam deskala. Nekdo jo je prijavil, na plažo pa so prihiteli policisti v polni zaščitni opremi.

Tam so kršiteljico aretirali, del plaže pa so zaprli za javnost. Po nekaj urah so Španko izpustili, zdaj pa ji grozi visoka globa.

Zaradi neupoštevanja pravil jo lahko doleti kazen v višini 9.000 evrov, v primeru, da je koga okužila s koronavirusom, pa bi kazen lahko znašala tudi do 120.000 evrov. Poglejte si, kakšni drami so bili te dni priča na plaži v Španiji.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiPosnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Ženska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvineUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!Mucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnico