Čuki, Pika Božič in Marko Vozelj zapeli njihovo uspešnico "Komar"

V preteklem delu priljubljene glasbeno-razvedrilne oddaje V petek zvečer smo bili znova priča čudovitim pevskim nastopom, za katere so poskrbeli slovenski glasbeniki.

Tokrat so moči znova združili tudi Čuki, Pika Božič in Marko Vozelj.

Pesem "Komar" je mega uspešnica Čukov in Pike Božič. Gre za pesem, ki je stalen repertoar številnih slovenskih zabavnih skupin in narodnozabavnih ansamblov. Pesem "Komar" prepevajo vse generacije, ki so odraščale ob Čukih in se tudi dan danes zabavajo skupaj s Čuki.

Komarja so Čuki ponovno skupaj zapeli z nekdanjim pevcem Čukov, Markom Vozljem, in Piko Božič na praznovanju 30. obletnice Čukov v Cankarjevem domu. Spomin na izjemno sodelovanje so tokrat obudili tudi v oddaji V petek zvečer.

Prisluhnite, kako so Čuki z Markom Vozljem in Piko Božič zapeli svojo uspešnico "Komar", ko so skupaj nastopili na odru v priljubljeni slovenski oddaji V petek zvečer. Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Uh.., nenadoma sem zagledal Tozona in pokasiral diabetes...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Prizor s slovenske avtoceste: Poglej, kako je peljal drva!Nastop, ki seže do srca: Pevec z ansamblom zapel slovensko uspešnico "Deklica"Pevka skupine Tabu zapela z Modrijani: Nastop je navdušil Slovenijo!Umrl je pevec legendarne skupine Slapovi: Tako je prepeval pred nekaj meseci!Policist v zadnjem trenutku rešil sodelavko pred avtomobilom17-letna Ana osvojila zlati gumb na Slovenija ima talent, žirant padel s stolaŽena mu je očitala, da je preveč trmast: Razplet te bo nasmejal do solz!Tilen Artač s parodijo udaril po Hojsu: Prepeval je kot Luka Mesec!VIDEO: Motorist posnel svojo nesrečo: Tako hitro je lahko na motorju prehitro!Slovenska parodija, kako potekajo razgovori za službo v državni upraviMali konjiček se je na vso moč trudil, da bi dobil prvega prijateljaTilen Artač predstavil vinsko stranko Slovenije: Parodija je doza smeha!Čuki, Pika Božič in Marko Vozelj zapeli njihovo uspešnico "Komar"Pes vsak dan poskrbi, da otroci varno prečkajo cestoPolicisti na avtocesti pomagali rešilcu: Tako so skrajšali pot med intervencijo!VIDEO: Ines Erbus in David Amaro združila moči: Prisluhni, kako sta zapela!Poslanka med govorom izgubila zavest in se zgrudila na tlaVIDEO: Slovenski zbor v cerkvi zapel partizansko pesem: Nastop, ki te bo navdušil!Mama zajkla svojega mladička videla po 6 mesecih: Tako je izgledalo srečanje!Otroški pevski zbor zapel v cerkvi: Njihov nastop je naravnost angelski!Nina Pušlar zapela svojo pesem "Tople oči", nad nastopom boste navdušeniLastnica posnela pasjega mladička: Tako se je trudil, da bi ostal buden!Potepuška psička reševalcem ni pustila, da se približajo mladičkomPolicist 79-letniku ponudil pomoč po tem, ko je vozil prehitroVIDEO: Nor met Luke Dončića: Ne boste verjeli, kakšen koš je zadel!