Dalajlama poskrbel za zgražanje: Dečku je rekel, naj mu sesa jezik!

Tibetanski duhovni voditelj Dalajlama Tenzin Gyatso je te dni poskrbel za zgražanje javnosti, ko je v javnost prišel posnetek iz templja v Indiji.

Tam je pred kamerami najprej poljubil dečka, nato pa je pred njim iztegnil jezik in dečku dejal, naj mu ga posesa.

Sporen prizor so kamere posnele v templju v Dharamshali, ki se nahaja v Indiji. 87-letni Dalajlama je neznanega dečka povabil na oder in ga najprej spodbudil, da ga je objel in poljubil na lice.

Zatem je Dalajlama pokazal še na svoje ustnice in dečku rekel, naj ga poljubi. Za veliko zgražanja je poskrbel še z zadnjo potezo, ko je iz ust pomolil jezik in dečku dejal: "Zdaj pa posesaj moj jezik".

Po velikem pritisku javnosti so se oglasili tudi v uradu Dalajlame, kjer so se v imenu tibetanskega duhovnega voditelja najprej opravičili dečku in njegovi družini, nato pa zapisali, da se Dalajlama pogosto šali na nedolžen in igriv način z ljudmi, ki jih sreča. Kljub temu naj bi incident obžaloval.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Martin Golob nasmejal Slovenijo: Pokazal je, kaj župnik vidi na poroki!Tijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Nenavaden prizor iz Celja: Posneli trenutek, ko je iz avtomobila lezla kača!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Grozljivi prizori iz Srbije in BiH: Klestila toča s premerom 7 centimetrov!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Neumnost na avtocesti pri Zagrebu: Pijani so se vozili v odprtem prtljažniku!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Nika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniMoški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoVIDEO: Srbi provocirali slovenske navijače: Luko Dončića so vzeli za svojega!