David Amaro zapel na poroki: Njegov nastop je dosegel preko 100.000 ogledov!

Slovenski pevec David Amaro, ki ga poznamo tudi v vlogi voditelja, je v preteklih tednih objavil čudovit posnetek, ko je zapel na eni izmed porok.

Njegov pevski talent so pohvalili številni spletni uporabniki, video posnetek pa je že prava uspešnica na družbenem omrežju Facebook.

"Čestitam Miha in Tamara… Bilo mi je v čast biti del vajine zaroke in včeraj tudi poroke," je ob video posnetku na omrežju Facebook zapisal David Amaro.


David Amaro, Facebook
Video posnetek njegovega čudovitega pevskega nastopa je do danes zgolj na omrežju Facebook prisluhnilo preko 110.000 spletnih uporabnikov. David Amaro je na eni izmed porok zapel uspešnico "Kad Zamirisu Jorgovani", ki jo je leta 1989 predstavil bosanski pevec Dino Merlin.

Po njegovih besedah je poročno slavje potekalo na Dvorcu Štatenberg, čudovit pevski talent Davida Amara pa bo brez dvoma navdušil tudi tebe. Prisluhnite, kako je zapel za mladoporočenca.

0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ped-erčina...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!