Deček je obvisel na sedežnici, nato pa padel! Tako so ga rešili najstniki...

Preteklo sredo je na spletu pristal video posnetek iz smučišča Grouse Mountain v Kanadi, ko je na sedežnici obvisel 8-letni deček. Pred padcem ga je sicer varoval oče, saj je dečka z rokami držal visoko nad tlemi.

Celotno dramo so videli tudi mnogi smučarji na smučišču, na pomoč pa je na inovativen način priskočila skupina najstnikov.

Pet mladih smučarjev je dečka rešila pred poškodbami, ki bi lahko nastale ob padcu s sedežnice. Hitro so pobrali del zaščitne mreže ob progi, nato pa mrežo v rokah držali tik pod sedežnico, na kateri je obvisel 8-letnik.


Foto: Herojski najstniki, ki so dečka obvarovali pred poškodbami

Očetu je prijem že počasi popuščal, kmalu pa je deček padel proti tlom. Tam je njegov padec ublažila zaščitna mreža, mladi fantje pa so bili deležni pohval iz mnogih strani.

Lastniki smučišča so prav vsem rešiteljem obljubili tudi brezplačno sezonsko vstopnico za smučanje. Bravo najstnikom za hitro in učinkovito ukrepanje, s katerim so 8-letnega dečka rešili pred poškodbami in udarci.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb