Deček je obvisel na sedežnici, nato pa padel! Tako so ga rešili najstniki...

Preteklo sredo je na spletu pristal video posnetek iz smučišča Grouse Mountain v Kanadi, ko je na sedežnici obvisel 8-letni deček. Pred padcem ga je sicer varoval oče, saj je dečka z rokami držal visoko nad tlemi.

Celotno dramo so videli tudi mnogi smučarji na smučišču, na pomoč pa je na inovativen način priskočila skupina najstnikov.

Pet mladih smučarjev je dečka rešila pred poškodbami, ki bi lahko nastale ob padcu s sedežnice. Hitro so pobrali del zaščitne mreže ob progi, nato pa mrežo v rokah držali tik pod sedežnico, na kateri je obvisel 8-letnik.


Foto: Herojski najstniki, ki so dečka obvarovali pred poškodbami

Očetu je prijem že počasi popuščal, kmalu pa je deček padel proti tlom. Tam je njegov padec ublažila zaščitna mreža, mladi fantje pa so bili deležni pohval iz mnogih strani.

Lastniki smučišča so prav vsem rešiteljem obljubili tudi brezplačno sezonsko vstopnico za smučanje. Bravo najstnikom za hitro in učinkovito ukrepanje, s katerim so 8-letnega dečka rešili pred poškodbami in udarci.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo