Dejan Vunjak navdušil mnoge Slovence: Predstavil je novo žurersko pesem!

Slovenski glasbenik Dejan Vunjak je te dni na spletu objavil svojo novo pesem, ki nosi naslov "Spet smo skupaj".

Po njegovih besedah gre za povsem svežo slovensko himno, namenjeno vsem žurerjem, pesem pa je sodeč po odzivih navdušila mnoge ljubitelje slovenske glasbe.

Videospot, ki ga je Dejan Vunjak objavil na svojem YouTube kanalu, je v pičlem dnevu dosegel že več kot 50.000 ogledov. Med komentarji ne manjka pohval za novo pesem slovenskega glasbenika.


Dejan Vunjak, YouTube
"Spet smo skupaj, spet smo eno! Čisto frišna slovenska himna vseh žurerjev. Od sedaj naprej ga bomo še bolj čagali, šagrali, gaudali, žurali," je ob video posnetku zapisal Dejan Vunjak.

Glasbo za pesem "Spet smo skupaj" sta napisala Dejan Vunjak in Aleksander Jež, pod avtorja besedila se podpisuje Aleksander Jež. Za aranžma sta poskrbela Dušan Zore in Dejan Vunjak. Prisluhnite novi žurerski pesmi, ki jo je te dni na spletu predstavil Dejan Vunjak.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Uh.., kaki teliček...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Grozljivka na Gorenjskem: Iz zraka posneli opustošenje vasi Kokra!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!