Delavec je kradljivcu izmaknil ključ, da bi plačal za ukradeno pijačo

Zaposleni na bencinskih črpalkah imajo veliko dela tudi s tatvinami. Mnogi kradljivci se izmuznejo varnostnim kameram, spet drugim pa ti podli podvigi ne uspejo.

Kraja ni uspela niti moškemu, ki je na bencinski črpalki ukradel pivo.

Ob blagajni si je ta zagotovo mislil, da je delavce s svojo krajo prelisičil, a temu ni bilo tako. Ko je plačeval kupljene stvari, je drug delavec pristopil do njegovega vozila in mu izmaknil ključe.

Za izginotje ključev je izvedel šele v svojem vozilu, zato se je napotil nazaj v trgovino bencinskega servisa.

Tam mu je uslužbenec zabičal, da mora ukradene stvari plačati, sicer svojih ključev ne bo dobil nazaj. Krajo je naposled le priznal, plačal še ukradene stvari, nato pa prodajalcu postavil še drzno vprašanje: "Mi lahko nazaj vrneš drobiž?"

Drobiža ni dobil nazaj, njegova sramota pa bo zahvaljujoč pozornim očesom delavcev za vedno ostala na spletu!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke