Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!

V preteklem Denis Avdić Showu na Radiu 1 je beseda tekla tudi o nogometu, voditelj Denis Avdić pa si je tokrat malce privoščil pripravnico Laro Tošić.

Spraševal jo je namreč o znanih evropskih nogometnih klubih, Lara pa je s svojimi odgovori poskrbela za dozo smeha.

"Spomnimo se: Pripravnici Lari tole res ne gre! Njeno poznavanje nogometnih klubov oz. iz katerih mest prihajajo je precej zabavno," so ob video posnetku zapisali na omrežju Facebook.


Radio 1, Facebook
Te dni še vedno poteka Liga prvakov v nogometu, pri katerem se najboljši evropski klubi potegujejo za prestižno lovoriko. Ob dogajanju je Denis Avdić svojo sodelavko Laro Tošić spraševal, iz katerih mest prihajajo znani nogometni klubi, a je bil deležen nepričakovanih odgovorov.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem si je radijski voditelj Denis Avdić po svoje privoščil sodelavko Laro Tošić.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik