Drama na hrvaškem trajektu: Morje je poplavilo parkirana vozila!

Hrvaški mediji poročajo o nenavadni drami, ki se je v preteklih dneh odvila na trajektu Jadrolinije.

Morje je namreč med plovbo poplavilo garažo, splet pa so obkrožili številni video posnetki nenavadnega incidenta.

Spremljamo lahko prizor na trajekti, ki vozi iz Prapratna v Sobro na otoku Mljet - garažni del, v katerem so bila parkirana vozila, je poplavilo morje in med potniki povzročilo nemalo slabe volje.


Oglasnik otoka Korčule, Facebook
"Dragi ljudje, takole izgleda vožnja s trajektom na liniji Prapratno - Sobra na Mljetu. Pol garaže pod morjem. Če ne bi bilo žalostno, bi bilo komično. Sramota, s čim se vozimo in kaj reklamiramo turistom v sezoni! Smo tudi, pravijo, zaželena turistična destinacija. Destinacija, kjer se turisti bojijo za svoja življenja, ko se vkrcajo na trajekt in doživijo kaj takega," je video posnetek komentiral eden od potnikov.

Poleg omenjenih nevšečnosti naj bi bile zelo slabe higienske razmere na stranišču omenjenega trajekta, kar je druga potnica prav tako dokumentirala z video posnetkom. Poglejte si, kakšnim razmeram so bili te dni priča potniki na trajektu na otok Mljet.

0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Kaj bi pa potem rekli za vozila, ki se od časa do časa znajdejo v Piranu na Tartiniju v polmeterski vodi, in to slani. Zato pa: NIKOLI NE KUPI RABLJENEGA VOZILA OD PRIMORCA!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenki gre na bruhanje, ko vidi tipa na kolesu: "Gnus, prezir, tip nima za burek!"Na barki v Egiptu predvajal slovensko pesem: Takšno je bilo vzdušje na barki!VIDEO: Zimski prizori sredi julija: Hudo neurje s točo, ki je prizadelo Italijo!Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"Ženin s pričami presenetil na poroki: Njihov nastop ima že 4 milijone ogledov!Slovenka je 2-letni hčerkici razložila, da nima očeta, ampak dve mamiciPetar Grašo ostal brez besed: Deklica je zanj zapela njegovo veliko uspešnico!VIDEO: BMW se mu je "zalimal" na rit: Čez nekaj sekund ga je tepla karma!Trik, kako odviti zamašek na novih plastenkah: "Ves čas ste jih narobe odpirali!"VIDEO: Izjemen prizor iz kočevskih gozdov: Kamera posnela volka, medveda in jelena!Slovenka je moža prosila, da ji kupi nov telefon: Njun pogovor je doza smeha!VIDEO: Grozljiva nesreča v Srbiji: Voznik po čudežu preživel trčenje z bagrom!Challe Salle vrača udarec: Objavil je novo pesem, v kateri odgovarja Zlatku!Saša Lešnjek navdušila Slovence: Zapela je uspešnico, ki jo je pela Neca Falk!Zmagovalna pesem festivala Melodije morja in sonca: Prvo mesto je osvojil Žan Videc!Trio Vivere ganil z novo pesmijo "Kanconeta": Osvojili so drugo mesto na MMS 2024!Operna pevka navdušila ob pianistu: Na železniški postaji je zapela "Ave Maria"Oto Pestner v živo zapel uspešnico "Poletna noč", nastop je navdušil SlovenceKačji pastir lahko požre 100 komarjev na dan: Tako jih privabite v svoje okolje!Preproste ideje, kako ustvariti unikaten lastnoročni podpis za vsako črkoKo se hijene lotijo napačnih živaliEva Boto predstavila novo pesem "Moje zlato", znova je navdušila poslušalceIzjemna promocija za Slovenijo: Tako so predstavili našo čudovito državo!Pogrešanega pohodnika našli po 10 dnehNevihta z močnim vetrom nad občino Trebnje