Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"

Na spletu se je razširil video posnetek iz Državnega zbora RS, ki ga je na Facebook in Twitter omrežju objavil slovenski poslanec Matjaž Nemec.

Podpredsednik državnega zbora Matjaž Tanko je namreč prekinil njegov govor, med poslancema pa so padale ostre besede.

"Brez pravice do besede, brez besede za pravico. Utišali so demokracijo, ugrabili so državo," je Matjaž Nemec zapisal ob video posnetku, ki ga je objavil na družbenem omrežju.

Njegov govor je namreč prekinil Matjaž Tanko, ki je bil mnenja, da se poslanec ni držal poslovnika državnega zbora o postopkovnem predlogu. Že na začetku mu je Matjaž Nemec dejal, da ima tri minute ter da bo v tem času razložil, kakšen je njegov postopkovni predlog.

Kmalu zatem mu je podpredsednik državnega zbora vzel besedo, Nemec pa je vstal, se odpravil do Tanka in mu dejal: "Kako si lahko drzneš to narediti? Kaj si misliš da si ti?" Prisluhnite drami, ki so ji mnogi gledalci bili priča med razpravo v parlamentu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posneli trenutek, ko je sneg zdrsel s strehe: Posnetek je prava popestritev dneva!Policist med delom doživel šok: V vozilu je našel ženo med varanjem!Lastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Dramatičen posnetek iz letala: Potnik posnel trenutek, ko so zasilno pristali!VIDEO: Vozniku sredi Ljubljane popustili živci: Zaletaval se je v vozilo pred sabo!Kuža na smučišču poskrbel za smeh: Posnetek je senzacija na spletu!Potepuška mačka sedela na pločniku: Napadla je vsakega, ki se je sprehodil mimo!Krava pripeljala mladička do lastnice, da bi ji ga pokazala od blizuTilen Artač si je privoščil Alfija Nipiča: Tako je spremenil njegove uspešnice!Toliko snega je padlo v Kanadi: Kamera posnela, kako so očistili ulice!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoNašli psičko, ki se je tresla od strahu: Njeno okrevanje ti bo polepšalo dan!VIDEO: Slovenec poskrbel za dozo smeha: Tako je govoril v nemškem jeziku!Orel v zraku letel z ogromno ribo, podobno morskemu psuRibič ni vedel, da za njim stoji konj: Zdaj se mu smeji ves splet!Tibetanski mastif iz Zagreba: Posnetek ima že skoraj 3 milijone ogledov!Policisti iz Švice navdušili s posnetkom: Poglej, kaj so počeli pred kamero!Lastnica pod jakno grela kužka: Prizor, ki ga je posnela, ti bo polepšal dan!Dostavljalec je imel slab dan: Zaradi tega posnetka se mu mnogi smejijo!Kako pregnati tečne vrane, ki nas zjutraj zbudijo z oglašanjemZasvojena mačka obkrožila svet: Tako je "napadla" mačjo meto!Nor posnetek iz Azije: Turisti posneli trenutek, ko so bežali pred plazom!Malček med molitvijo nasmejal splet: Na skrito si je privoščil košček hrane!Za dekle je zaigral na klavir: Ko je zapela, je z glasom obkrožila svet!Lepotica pokazala, kako preživlja zimske noči na severu Švedske