Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"

Na spletu se je razširil video posnetek iz Državnega zbora RS, ki ga je na Facebook in Twitter omrežju objavil slovenski poslanec Matjaž Nemec.

Podpredsednik državnega zbora Matjaž Tanko je namreč prekinil njegov govor, med poslancema pa so padale ostre besede.

"Brez pravice do besede, brez besede za pravico. Utišali so demokracijo, ugrabili so državo," je Matjaž Nemec zapisal ob video posnetku, ki ga je objavil na družbenem omrežju.

Njegov govor je namreč prekinil Matjaž Tanko, ki je bil mnenja, da se poslanec ni držal poslovnika državnega zbora o postopkovnem predlogu. Že na začetku mu je Matjaž Nemec dejal, da ima tri minute ter da bo v tem času razložil, kakšen je njegov postopkovni predlog.

Kmalu zatem mu je podpredsednik državnega zbora vzel besedo, Nemec pa je vstal, se odpravil do Tanka in mu dejal: "Kako si lahko drzneš to narediti? Kaj si misliš da si ti?" Prisluhnite drami, ki so ji mnogi gledalci bili priča med razpravo v parlamentu.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!