Drama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!

V slovenskem parlamentu je bilo znova pestro - včeraj sta se v besedni spopad spustila poslanec Levice Luka Mesec ter poslanec stranke SDS Marjan Pojbič.

Njun besedni dvoboj je hitro zaokrožil po družbenih omrežjih in požel različne odzive slovenske javnosti.

Sprva je Pojbič poslancu Levice očital, da bi radi porabili milijone evrov za referendum, namesto da bi jih vložili v zdravstvo. Luka Mesec mu ni ostal dolžan, odgovoril mu je s provokacijo: "Razumem, da so kafane zaprte in se morate nekje zlajati. Ampak jaz tudi če bi vas ob treh zjutraj srečal za šankom, tega ne bi mogel več kot pol minute prenašati."

Ostre besede so razjezile poslanca SDS, ki je poslancu Levice povedal svoje. "Kdo bo meni v državnem zboru govoril, da lajam? Kdo si to dovoli? En Luka Mesec, ki je bil v plenicah, ko smo se osamosvajali? Šmrkolin!"

Več kot očitno slovenski poslanci nikakor ne morejo najti skupnega jezika. Poglejte si dramo, za katero sta te dni poskrbela Luka Mesec in Marjan Pojbič.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeŠtirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Tilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!SMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Učinkovita past za ose in sršenePrizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Kmet navdušil s posnetkom, ko je česal svojo mogočno kravoFantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Veverica pijana kot žolna: Pojedla je fermentirane hruške!Moderna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapoRibič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliPosnetek hrčka obkrožil svet: Tako se je v kletki prevračal na hrbet!VIDEO: Otroci zapeli svetovno uspešnico: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Anja in Roškar nasmejala Slovence: Tako sta priredila božično uspešnico!