Dramatični posnetki z obale, oglasile so se sirene: Tako je poplavilo morje!

Napovedi vremenoslovcev so se uresničile, širom Slovenije smo ob nizkih temperaturah priča tudi snegu, na slovenski obali pa je zaradi visokega plimovanja in močnega vetra morje poplavilo nižje ležeče dele.

Po zadnjih podatkih imajo največ težav v Piranu, v Kopru so izmerili peto najvišjo gladino morja od leta 1961.

Civilna zaščita je pred Tartinijevim trgom v središču Pirana postavila protipoplavne vreče, a je kljub temu morje poplavilo večji del trga. Takšnim poplavam so bili nazadnje priča leta 2019.

Poplave v Piranu:
V mestu so se oglasile tudi sirene, a kljub temu nekateri lastniki svojih vozil niso umaknili. Občane pozivajo, naj se ne izpostavljajo ogroženim lokacijam ter naj se izogibajo hoji ob morju.

Zaradi ekstremih vremenskih razmer je morje poplavilo tudi plažo v Portorožu, na nekaterih delih je voda dosegla tudi objekte. Poglejte si, kakšno je danes stanje na slovenski obali.

Posnetek poplavljene portoroške plaže:

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivi prizori s slovenskih avtocest: Takšen posnetek je objavil DARS!14-letni deček sodnike pustil odprtih ust: Tako je zapel na talentih na Malti!Lastnica je psa peljala k veterinarju: Njegov odziv je doza smeha!VIDEO: 11-letna deklica zapela slovensko uspešnico: Njen nastop te bo navdušil!Na talentu nastopila ženska brez rok: Poglej, kako je sodnike ganila do solz!Zanimiva prenova starejše hiše, v kateri živi zmagovalka šova Master ChefMagnifico zapel z Nino Pušlar: Njun nastop danes navdušuje Slovenijo!VIDEO: Vlatko Čančar spektakularno zabil: Tako je dvorano dvignil na noge!Tilen Artač priredil pesem skupine Pop Design: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Anže Lanišek postavil rekord skakalnice: Na koncu je osvojil prvo mesto!Kvatropirci, Magnifico in Ansambel Saša Avsenika skupaj navdušili SlovenijoPotrpežljiv pes čakal, da se pohladi pašta: Posnetek ima 300 tisoč ogledov!Slovenska parodija na blokovska plemena, ki zadnje čase izumirajoKvatropirci zapeli uspešnico Avsenikov: Njihov nastop navdušuje Slovenijo!Deček je pristopil do konja: Tako sta si pred kamero izmenjala poljubčke!Posnetek fantka in psa, ki sta izjemna prijatelja: Prizor je uspešnica na spletu!Pes se je pred lastnico valjal v blatu: Posnetek ima pol milijona ogledov!Modrijani s skupino Booom! zapeli novo pesem: Bo to še ena njihova uspešnica?Slovenska parodija na pomanjkanje zdravnikov: Tako so si privoščili stanje!Valižanski ovčar tekel v krogu, ko je prvič v življenju videl snegMaraaya zapela s Kvatropirci: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!Kuža od veselja divjal ob bazenu, nato je padel v vodo: Posnetek je doza smeha!Prižig prazničnih lučk v Ljubljani: Takšnemu vzdušju so bili priča obiskovalci!Slonji mladiček zmotil novinarja med poročanjem: Posnetek je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Anže Logar: Predstavil je novo stranko ZDS!