Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besed

Kdor ima drona, lahko raziskuje nebo in vidi stvari iz povsem druge perspektive. S svojim dronom je v zrak poletel tudi moški v ameriški zvezni državi Rhode Island, iz zraka pa si je želel posneti prizor z vetrno elektrarno.

Storil je prav to, na vrhu vetrne elektrarno pa naletel na prizor, ki je v hipu obkrožil svet!

Že na začetku video posnetka se lahko vidi, da so vhodna vrata v vetrno elektrarno odprta. To je opazil tudi pilot drona, a si je mislil, da nekdo v notranjosti izvaja vzdrževalna dela.

Svojega drona je tako dvignil visoko nad vetrno elektrarno, pri vrhu pa bil priča prizoru, ki si ga ni predstavljal niti v sanjah.

Dobrih 60 metrov nad tlemi se je na vetrni elektrarni sončil moški, ki pa ga je letenje drona hitro zmotilo. No, brez kančka dvoma si je za svoje sončenje izbral najbolj miren kotiček daleč naokoli.

Poglejte si, kako je vse skupaj izgledalo skozi oči pilota drona, ko se je z letečo napravo dvignil nad vetrno elektrarno!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Me zanima, kako bi bilo na tem mestu, če bi veternica obratovala...(veter, štima, trdi pleh brez mehke podloge...)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Moški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklepVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokali14-letnica na talentu prevzela sodnike, za svoj nastop je prejela zlati gumb