Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besed

Kdor ima drona, lahko raziskuje nebo in vidi stvari iz povsem druge perspektive. S svojim dronom je v zrak poletel tudi moški v ameriški zvezni državi Rhode Island, iz zraka pa si je želel posneti prizor z vetrno elektrarno.

Storil je prav to, na vrhu vetrne elektrarno pa naletel na prizor, ki je v hipu obkrožil svet!

Že na začetku video posnetka se lahko vidi, da so vhodna vrata v vetrno elektrarno odprta. To je opazil tudi pilot drona, a si je mislil, da nekdo v notranjosti izvaja vzdrževalna dela.

Svojega drona je tako dvignil visoko nad vetrno elektrarno, pri vrhu pa bil priča prizoru, ki si ga ni predstavljal niti v sanjah.

Dobrih 60 metrov nad tlemi se je na vetrni elektrarni sončil moški, ki pa ga je letenje drona hitro zmotilo. No, brez kančka dvoma si je za svoje sončenje izbral najbolj miren kotiček daleč naokoli.

Poglejte si, kako je vse skupaj izgledalo skozi oči pilota drona, ko se je z letečo napravo dvignil nad vetrno elektrarno!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Me zanima, kako bi bilo na tem mestu, če bi veternica obratovala...(veter, štima, trdi pleh brez mehke podloge...)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!