Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besed

Kdor ima drona, lahko raziskuje nebo in vidi stvari iz povsem druge perspektive. S svojim dronom je v zrak poletel tudi moški v ameriški zvezni državi Rhode Island, iz zraka pa si je želel posneti prizor z vetrno elektrarno.

Storil je prav to, na vrhu vetrne elektrarno pa naletel na prizor, ki je v hipu obkrožil svet!

Že na začetku video posnetka se lahko vidi, da so vhodna vrata v vetrno elektrarno odprta. To je opazil tudi pilot drona, a si je mislil, da nekdo v notranjosti izvaja vzdrževalna dela.

Svojega drona je tako dvignil visoko nad vetrno elektrarno, pri vrhu pa bil priča prizoru, ki si ga ni predstavljal niti v sanjah.

Dobrih 60 metrov nad tlemi se je na vetrni elektrarni sončil moški, ki pa ga je letenje drona hitro zmotilo. No, brez kančka dvoma si je za svoje sončenje izbral najbolj miren kotiček daleč naokoli.

Poglejte si, kako je vse skupaj izgledalo skozi oči pilota drona, ko se je z letečo napravo dvignil nad vetrno elektrarno!
0
JeklenaPest
Pred 14 tedni
Me zanima, kako bi bilo na tem mestu, če bi veternica obratovala...(veter, štima, trdi pleh brez mehke podloge...)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski poslanec brez dlake na jeziku, njegov govor obkroža SlovenijoVIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuPet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Simon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoVIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!SMEH: Kamere posnele ruske specialce med akcijo! Nič jim ni šlo po načrtih...VIDEO: Zala in Gašper imata pred finalnim nastopom posebno sporočilo