Fantje šokirali Slovenijo: Na trampolinu v Sežani skakali 40 metrov nad tlemi!

Svetovno znani akrobati Dunking Devils so začeli z najnovejšo epizodo svoje nove spletne serije DD Squad, pri kateri norih podvigov ne manjka.

Pred dnevi so na svojem Youtube kanalu objavili posnetek norih skokov v vodo, tokrat pa so šli še korak dlje in s svojimi vragolijami mnogim gledalcem v kosti pognali strah!

Akrobatske vragolije so fantje ponesli visoko v zrak in z žerjava 30 metrov nad tlemi obesili največji trampolin na svetu, na katerem so "leteli" tudi do 10 metrov v višino. Vrteče salte in skoke so tako neustrašni fantje iz ekipe DD Squad izvajali kar 40 metrov nad varnim zavetjem tal.

Skupino DD Squad sestavljajo Maks Veselko, Gašper Novak, Matevž Pogačar in Jan Žnidaršič.


DD Squad, Youtube
Največji trampolin na svetu je v celoti slovenska ideja, ki se je članom Dunking Devils porodila že pred leti. Fantje iz DD Squad so samostojno zasnovali in sestavili okvir iz aluminijastih stebrov, nato pa ogromno konstrukcijo s površino 150 m2 obesili z žerjava. Gradnja trampolina, ki je meril 12 x 12 metrov je trajala 2 dni, zanj pa so porabili 36 najlonskih zategovalnih trakov, 300 jeklenih vzmeti, 50 metrov verige in 50 metrov jeklenice.


Celotno strukturo so na žerjavu postavili v Sežani, fante pa je pred padcem v globino varovala le posebna mreža. Fantje so še v izjavi za javnost zapisali, da jih je adrenalinska izkušnja tako navdušila, da si želijo največji trampolin na svetu prihodnje leto postaviti tudi v Ljubljani.

Poglejte si dih jemajoče skoke na največjem trampolinu na svetu, ki so ga v Sežani postavili člani zasedbe DD Squad. Še en dokaz, da norost in želja po adrenalinu resnično ne pozna meja!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!