Slovenci udarili z norim posnetkom: Tako so na Hrvaškem skakali v morje!

Na Youtube omrežju je pred dnevi pristal izjemen video posnetek, v katerem so fantje iz ekipe DD Squad mnogim vzeli sapo.

Gre za skupino štirih prijateljev, ki jih mnogi poznamo kot člane slovenske akrobatske skupine Dunking Devils.


DD Squad, Youtube
V omenjenem posnetku so se odpravili na sosednjo Hrvaško, kjer so v bližini Pule še enkrat dokazali, koliko jih je v hlačah. Ob plaži Galebove stijene v Istri so prikazali nore skoke v morje, s katerimi so mnogim gledalcem na spletu vzeli sapo. Zasedbo DD Squad zastopajo Maks Veselko, Gašper Novak, Matevž Pogačar in Jan Žnidaršič.


Fantje so lokacijo, znano po visokih pečinah, izbrali v želji po nabijanju adrenalina, s posnetkom pa še enkrat znova navdušili. Vratolomne skoke so izvajali s pečin, visokih do 16 metrov, prizore poguma pa posneli tudi z dirkalnim FPV dronom.

Video posnetek je resnična mojstrovina, ki si jo brez dvoma velja ogledati. Poglejte si, kako so izgledali vratolomni skoki v morje, ki so jih uprizorili mojstri iz akrobatske ekipe DD Squad.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Moški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talProdajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!