Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!

Filip Jagodič je pevsko nadarjen fant iz Laškega, ki je s svojimi nastopi na spletu že večkrat navdušil številne ljubitelje glasbe.

Nič drugače ni bilo niti tokrat, ko je nastopil v družbi operne pevke Mojce Bedenik. Skupaj sta zapela slovensko ljudsko pesem "Roža na vrtu" in z nastopom prevzela mnoge.

Čudovit pevski nastop je na Facebook omrežju objavila Andreja Pader, mama Filipa. Ob video posnetku je zapisala, da je bil Filip nad pevskim talentom Mojce tako navdušen, da sta se morala srečati.

"Zgodila se je neka posebna "ljubezen", ki jo vsak od njiju podajata na svoj način. Skupna jima je nota, ljubezni, hrepenenja, sočutje, prošnja. Z VIOLINSKIM KLJUČEM NA ZAČETKU. Mojčin topel pogled ob koncu in Filipovem neizmernem zadovoljstvu, da je sprejet in razumljen," je ob koncu še zapisala Andreja.


Že pred dnevi je sicer na spletu pristal video posnetek, pri katerem je Filip zapel skupaj s svojim novim asistentom. V zadnjem video posnetku pa lahko prisluhnite čudovitemu nastopu, pri katerem je s pevko Mojco Bedenik zapel slovensko ljudsko pesem "Roža na vrtu".
-1
Elizabeta Pandurovic
Pred 5 tedni
Prelepe zveni.
0
Nevenka Still
Pred 5 tedni
bravo Filip lepo sta zapela
0
Klavdija Presnik
Pred 5 tedni
Ne zamišljam si, kako se je tako postavil ob bok operni pevki. Filip, vse čestitke. Če tud marsikdo ne mara opere, je glas gospe Mojce tako angelski, da se poda k tvojemu. Krasna sta skupaj
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Jezni gledalec klical v oddajo RTV: Prisluhni, kaj je zabrusil voditeljici!Drvar preživel grozljivko: Med žaganjem se je drevo prelomilo na pol!Tilen Artač si je privoščil Milana Kreka: Tako ga je oponašal v posnetku!Potepuški pes ganil mnoge: To je storil, ko je videl poškodovanega moškega!Boni namesto denarja za socialno pomoč? To predlaga Zmago JelinčičPosnetek, ki je nasmejal mnoge: Mislila je, da je pes pojedel piskajočo igračko!Marko Potrč z udarnim posnetkom: Takšna je resnica o testih?V gozdu je našel malo veverico: Tako je "zmrznila", ko ji je dal oreščke!Fantje iz Slovenije z norim posnetkom: Njihov podvig ti bo vzel sapo!Slovenski duhovnik z novim posnetkom: Zakaj hodimo k sveti maši?Strašljiv video posnetek iz ZDA: So na bojišču posneli duhove?Vlaku pod mostom potrgalo streho: Novi avtomobili so bili povsem uničeni!Na pašniku je posnela čredo konj: Prizor, ki je sledil, je nasmejal mnoge!Voznik se je ustavil na prehodu: Takšno lekcijo mu je dal pešec!Slovenci ogorčeni nad posnetkom: Ali ukrepi ne veljajo za cerkev?Grozljivka pri naših sosedih: To je storil voznik ob uvozu na avtocesto!Tovornjakar je obračal svoje vozilo, nato se je prevrnilJezni oven pokazal svojo moč: Tako se je zabijal v vrečo!Nočna mora za lastnike vozil: Teslo so brez ključev ukradli v 30 sekundah!Zastrupil je kužka in ga zapustil pri hiši: Življenje mu je rešila ženska!Komar ga je pičil v roko: Sesal je kri, dokler ga ni razneslo!Družina kupila cerkev in jo spremenila v dom: Notranjost te bo navdušila!Doma ga je obiskala jata srak: Takšen prizor je posnel na verandi!Nespreten nogometaš iz Belgije: Prazen gol je zgrešil z nekaj centimetrov!Slovenke zapele na poroki: Njihov nastop je balzam za dušo!