Franc Kangler o vojski na meji: "Za pomoč so zaprosili slovenski policisti!"

Na družbenem omrežju Facebook se je te dni razširil video posnetek, v katerem je o vojski na meji spregovoril Franc Kangler.

Predlog za aktivacijo 37. a člena zakona o obrambi, s katero bi izjemna pooblastila podelili vojski, je namreč padel v vodo.

Za aktivacijo omenjenega 37. a člena zakona o obrambi bi bila potrebna dvotretjinska večina glasov poslancev, številne stranke v opoziciji pa so glasovale proti predlogu.

Franc Kangler se s predlogom o vojski na meji strinja, te dni pa je na spletu objavil video posnetek, v katerem je izrazil svoje mnenje o "spornem" zakonu.

Z video posnetkom se tako kar prek Facebook omrežja sprašuje, koliko državljanov takšen predlog podpira. Prosil je za delitve in komentiranje video posnetka, med komentarji pa je moč razbrati, da večina predlog podpira.

0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Kaj te ima Kangla volan na desni strani gare?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Japonec, ki je navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem Lojzeta Slaka!Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Moški na roke zgradil podzemni bazen: Posnetek na spletu ruši rekorde!Lastnik se je po karanteni srečal z osličkom: Odziv živali ti polepša dan!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Denis Avdić znova udaril: Tako je spremenil pohvale na račun Janeza Janše!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!13-letna deklica iz Rusije: Njen ples na rolerjih je poezija za oči!V bolgarskem šovu odpihnila sodnike: Zapela je uspešnico srbske pevke Cece!VIDEO: Parodija iz Slovenije: Zapela sta kot v filmu Ko to tamo peva!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!VIDEO: Po mokri cesti prehiteval čez polno črto, Slovenci ob posnetku razdvojeniRis navdušil splet z dolgim skokom: Vodo je preskočil kot za šalo!13-letni deček zaigral uspešnico Queenov: Njegov nastop je navdušil sosede!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!