Gasilci posneli tri minute, ki so ganile Slovenijo: Poglejte si njihov posnetek!

Največji požar v zgodovini Slovenije je pod nadzorom, obsežno pogorišče pa je opozorilo vsem, kako hitro lahko ogenj uide izpod nadzora.

Na spletu je te dni pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo slovenske gasilce na poti s Krasa, ko so jih pri tem spodbujali številni domačini.

Naše heroje je med delom posnel tudi fotograf Matic Grmek, ki je pripravil izjemen video posnetek. "Poleg ognja, ste s solzami, potom in srčnostjo, na Krasu svoj pečat pustili tudi vi. Obljubimo, da tega ne bomo nikdar pozabili," je zapisal ob video posnetku.

Poklon gasilcem, ki so se z ognjem borili na Krasu:


Ko so se utrujeni gasilci v konvojih vračali nazaj v svoje kraje, da bi jih nadomestili spočiti sodelavci, so na poti bili deležni čudovitih potez domačinov. Ti so jih ob cesti pozdravljali, splet pa je obkrožil ganljiv video posnetek.

"Vožnja s Krasa... To je največ vredno... In zato sem gasilec," je ob video posnetku zapisal gasilec, ki je prizore objavil na spletu. Bravo vsem domačinom in prostovoljcem, ki so gasilcem tako ali drugače olajšali naporne dni.

Gasilci posneli tri minute, ki so ganile Slovenijo:

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Lepo, zahvalno, ganljivo. A zanimivo, že vsaj 10 let ima vsak telefon boljšo resolucijo videa od priloženega...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot