Grozljiv prikaz ljudem v kosti pognal strah! Tako bo udaril orkan Florence...

Orkan Florence je v zadnjih urah sicer nekoliko izgubil na moči, a zaradi tega ni prav nič manj nevaren. Ameriške oblasti so prebivalce opozorile, da orkan s seboj prinaša katastrofo.

Hitrost vetrov je upadla na 175 km/h, a orkan se premika počasi. Prav zaradi tega se bi nad območjem lahko zadrževal dlje in povzročil hude poplave.

Novinarji na kanalu The Weather Channel so objavili naravnost grozljivo animacijo, v kateri so prikazali, kakšno količino dežja lahko s seboj prinese orkan Florence.

Po najhujših napovedih bi lahko ulice preplavilo tudi slabe tri metre vode, nekatere možne scenarije pa so novinarji prikazali z izjemno grafiko v studiu.

Poglejte si, kaj lahko s seboj prinese uničujoči orkan Florence!
0
Jozefina Hocevar
Pred 22 tedni
Takšne katastrofe se zgodijo na daljša časovna obdobja. Medtem ljudje pozabijo. Že zelo dolgo se sprašujem, kaj je tem ljudem, da gradijo svoje domove tik ob robu ocena, takorekoč na nivoju vode.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!