Grozljiv prikaz ljudem v kosti pognal strah! Tako bo udaril orkan Florence...

Orkan Florence je v zadnjih urah sicer nekoliko izgubil na moči, a zaradi tega ni prav nič manj nevaren. Ameriške oblasti so prebivalce opozorile, da orkan s seboj prinaša katastrofo.

Hitrost vetrov je upadla na 175 km/h, a orkan se premika počasi. Prav zaradi tega se bi nad območjem lahko zadrževal dlje in povzročil hude poplave.

Novinarji na kanalu The Weather Channel so objavili naravnost grozljivo animacijo, v kateri so prikazali, kakšno količino dežja lahko s seboj prinese orkan Florence.

Po najhujših napovedih bi lahko ulice preplavilo tudi slabe tri metre vode, nekatere možne scenarije pa so novinarji prikazali z izjemno grafiko v studiu.

Poglejte si, kaj lahko s seboj prinese uničujoči orkan Florence!
0
Jozefina Hocevar
Pred 9 tedni
Takšne katastrofe se zgodijo na daljša časovna obdobja. Medtem ljudje pozabijo. Že zelo dolgo se sprašujem, kaj je tem ljudem, da gradijo svoje domove tik ob robu ocena, takorekoč na nivoju vode.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoMala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!Najstnica ob klavirju zapela hit Freddieja Mercuryja, kocine vam bodo šle pokonciNa bencinski črpalki je točil gorivo, njegov odziv te bo spravil v smehKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovRedar kaznoval policiste, ker so parkirali na mestu za invalide16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoVIDEO: V torek bo sneg pobelil Slovenijo! Poglejte, koliko snega bo pri vas...VIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedObiskal je Bosno in srečal kmeta. Kar je posnel na kamero, ti bo vzelo sapo...SMEH: Tako so si privoščili Čuke in njihovo veliko uspešnicoVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Violeta Tomič brez dlake na jeziku o utaji davkov slovenskih podjetnikovVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...VIDEO: Najlepše poteze Luke Dončića, s katerimi je osmešil NBA igralceBorili so se z ognjem v Kaliforniji, fotografija izmučenih gasilcev obkroža svetNova božična reklama, v kateri je Elton John v solze spravil ves svetPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanjiVsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzTo je posnetek, s katerim želi Boris Popovič prepričati koprske volilceVIDEO: Sodniki na hrvaškem talentu v šoku! To je v polfinalu storil čarodej...Mala dvojčka sta se hihitala, z norčijami sta nasmejala še mamo in očetaNa tleh se je igrala s kužkom, nato pa doživela šok! To je storil njen fant...