Grozljiv prikaz ljudem v kosti pognal strah! Tako bo udaril orkan Florence...

Orkan Florence je v zadnjih urah sicer nekoliko izgubil na moči, a zaradi tega ni prav nič manj nevaren. Ameriške oblasti so prebivalce opozorile, da orkan s seboj prinaša katastrofo.

Hitrost vetrov je upadla na 175 km/h, a orkan se premika počasi. Prav zaradi tega se bi nad območjem lahko zadrževal dlje in povzročil hude poplave.

Novinarji na kanalu The Weather Channel so objavili naravnost grozljivo animacijo, v kateri so prikazali, kakšno količino dežja lahko s seboj prinese orkan Florence.

Po najhujših napovedih bi lahko ulice preplavilo tudi slabe tri metre vode, nekatere možne scenarije pa so novinarji prikazali z izjemno grafiko v studiu.

Poglejte si, kaj lahko s seboj prinese uničujoči orkan Florence!
0
Jozefina Hocevar
Pred 7 dnevi
Takšne katastrofe se zgodijo na daljša časovna obdobja. Medtem ljudje pozabijo. Že zelo dolgo se sprašujem, kaj je tem ljudem, da gradijo svoje domove tik ob robu ocena, takorekoč na nivoju vode.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovensko društvo zbiralo denar za bolno deklico, mama zdaj doživela šokVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, njegov govor danes obkroža SlovenijoVIDEO: Besede migranta zgrozile Evropo: "Preneumni so, da bi se lahko branili!"VIDEO: To je povedala še ena mamica, ki jo je opeharilo slovensko društvoKmetici so se na odru vsi smejali. Ko je začela peti, jih je takoj utišala!Mama je vstopila v kuhinjo, tam pa posnela izjemen talent 13-letne hčerkeVIDEO: Šok za tekmovalce v šovu Bar, posredovati je morala celo policijaVIDEO: Šok sredi Ljubljane! Prečkali so železniške tire, nato pa dobili lekcijoNa poroki nevesta vse ganila do solz! To je naredila za svojega gluhega moža...Konj je ob ograji opazil sosedove krave, posnetek zdaj osvaja internetDalajlama brez dlake na jeziku: Evropa pripada Evropejcem, migranti naj se vrnejo domovKuža je na vso moč tekel za lastnikom, grozljiva resnica ti bo zlomila srceKužku je rekla, da morata do veterinarja. Pred kamero se je delal mrtvega!Je to popoln dom na 37 kvadratih? Ko vidiš notranjost, ostaneš brez besed!VIDEO: Oboroženi so hoteli oropati stavnico, nato jim je vetra dal upokojenecVIDEO: Ruska bodibilderka trenira noč in dan, njenih mišic se ustraši vsak moškiNa zabavo sta prišla policista. Ko začneta plesati, bosta nasmejala tudi tebe!Pred poroko je nevesti umrl oče. Kar je naredil njen brat, jo je ganilo do solz!To se dogaja z vašim telesom, ko namesto tobaka kadite elektronsko cigaretoMed orkanom Florence novinar komaj stal na nogah, nato pa smehVIDEO: Šolar stekel pred avtobus in žalil voznika, nato mu je ta prisolil klofutoVIDEO: Ibrahimović za 500. gol v karieri navdušil z neverjetno mojstrovinoVIDEO: Tako naš čudežni Luka Dončić navdušuje na treningih DallasaZ BMW-jem mu je vzel prednost, nato je dobil svojo karmoVIDEO: Izdajal se je za člana ekipe šova Bar, to je v Ljubljani počel za šankom