Grozljiv prikaz ljudem v kosti pognal strah! Tako bo udaril orkan Florence...

Orkan Florence je v zadnjih urah sicer nekoliko izgubil na moči, a zaradi tega ni prav nič manj nevaren. Ameriške oblasti so prebivalce opozorile, da orkan s seboj prinaša katastrofo.

Hitrost vetrov je upadla na 175 km/h, a orkan se premika počasi. Prav zaradi tega se bi nad območjem lahko zadrževal dlje in povzročil hude poplave.

Novinarji na kanalu The Weather Channel so objavili naravnost grozljivo animacijo, v kateri so prikazali, kakšno količino dežja lahko s seboj prinese orkan Florence.

Po najhujših napovedih bi lahko ulice preplavilo tudi slabe tri metre vode, nekatere možne scenarije pa so novinarji prikazali z izjemno grafiko v studiu.

Poglejte si, kaj lahko s seboj prinese uničujoči orkan Florence!
0
Jozefina Hocevar
Pred 1 mesecem
Takšne katastrofe se zgodijo na daljša časovna obdobja. Medtem ljudje pozabijo. Že zelo dolgo se sprašujem, kaj je tem ljudem, da gradijo svoje domove tik ob robu ocena, takorekoč na nivoju vode.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoVIDEO: Takšno reklamo nam delajo tujci: Posnetek naše dežele jemlje sapo!Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!Slovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Kravi je rekel, naj se vrne na pašnik! Poglej, kako ga je ubogalaNastop, ki gane: Tako je Freddie Mercury 34 let nazaj zapel in osvojil ves svetVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!VIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!VIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoGrozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polKuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!Nadzorna kamera posnela grozljivko: Sredi noči je eksplodirala KFC restavracija!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSlovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušil