Grozljivka z italijanskega smučišča: Med hudo nevihto ujeti na sedežnici!

Včeraj je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dramatične prizore med nevihto na italijanskem smučišču Cervinia.

Tam je močan veter kot igračke premetaval sedežnico, na kateri je obtičalo tudi nekaj smučarjev.

Video posnetek, ki je te dni obkrožil družbena omrežja, je zgolj na Facebooku dosegel več sto tisoč ogledov. Mnogi spletni uporabniki so izrazili ogorčenje nad dejstvom, da je smučišče kljub močnim sunkom vetra obratovalo.


Facebook
Smučarsko področje Cervinia, ki se nahaja v občini Valtournenche v Italiji, velja za eno najbolj znanih zimskih in poletnih turističnih središč v Alpah. Včeraj se je za mnoge obiskovalce vse skupaj obrnilo v pravo nočno moro.

Sunki vetra so namreč med nevihto presegali hitrost 100 km/h, sedežnica pa se je med obratovanjem zaustavila. Ob tem je na sedežnici obtičalo več smučarjev, na srečo pa o poškodovanih ne poročajo.

0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Meni se to nemre zgoditi. Nimam za burek, kajšele za taki luksuz....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Huda ura v Avstriji: Temperatura v nekaj urah padla za 20 stopinj Celzija!Nevesta na poroki zaplesala z očetom: Brez besed sta pustila vse poročne goste!Irena Yebuah Tiran zapela "Kje so tiste stezice": Nastop, ki obkroža Slovenijo!Gregor Ravnik nastopil z operno pevko: Zapela sta slovensko ljudsko uspešnico!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: V Ljubljani ukradli vozilo, vse je posnela kamera: Grozi jim 3 leta zapora!VIDEO: Slovenski gozdar posnel tri rise: Posnetek ima že pol milijona ogledov!Vesele Štajerke zapele svojo uspešnico: Nastop, ki je navdušil mnoge Slovence!VIDEO: Saša Lendero zapela z Miho Hercogom: Tako dobro se razume z bivšim možem!VIDEO: Šok med WRC relijem na Hrvaškem: Fotograf za las ubežal tragediji!Travo so kosili kar ob zapadlem snegu: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Vedeževalec Blaž pokazal svoje stanovanje: Obiskal so ga v Mariboru!VIDEO: Metal izvedba pesmi "My Heart Will Go On", ki jo poznamo iz filma TitanikVIDEO: Neumnost na slovenski avtocesti: Tujec zapeljal pred reševalno vozilo!VIDEO: Prestrašena srna v Izoli: Na pomoč so poklicali lovca, ta jo je ustrelil!VIDEO: Sneg pobelil kraje v Sloveniji: Temperatura padla za 20 stopinj Celzija!Zapel je pesem za svoje dekle: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!VIDEO: Drama na ljubljanski obvoznici: Takemu prizoru so bili priča reševalci!Tilen Artač prepeval o dragih stanovanjih: Parodija, ki je doza smeha!Parodija na novo poslovno priložnost: Zbiral je plastenke, da jih bo lahko prodal!Fehtarji predstavili prvo avtorsko pesem: Znova so navdušili poslušalce!Italijanska političarka odgovorila na vprašanje Slovenca: Posnetek je doza smeha!Pravljična hiša košarkarja Žige Dimca: Izgleda kot hiška iz zgodbe o Rdeči kapici!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Nastop je navdušil mnoge Slovence!Moški na vrtu zgradil izjemen bazen