Hofer umaknil oglas, ki je poskrbel za zgražanje: "Ne može nam niko ništa!"

Trgovska veriga Hofer je te dni objavila slovenski oglas, pri katerem je nastopila tudi slovenska vplivnica Eva Centrih.

Na družbenem omrežju Facebook so mnogi uporabniki izrazili ogorčenje nad vsebino, Hofer pa je oglas že odstranil.

Sporni oglas je komentiral tudi priznan slovenski bloger Roni Kordiš, ki vodi blog Had.si. Sam je znova objavil posnetek, ob tem pa zapisal: "To je zelo slabo Hofer Slovenija..."


Roni Kordiš/Hofer, Facebook
Hofer je v oglasu prikazal moškega, ki je s partnerico pripravljal piknik. Ko mu je ta prinesla zgolj zelenjavo in sadje, se je ob tem razburil, saj ni bilo mesa. Tako je sam odšel po meso, ga v nadaljevanju spekel na žaru in ob tem prepeval del besedila balkanske pesmi "Ne može nam niko ništa".

Mnoge so ob tem zmotili številni stereotipi, Hofer pa se je po burnem odzivu javnosti oglasil in na družbenih omrežjih sporočil, da so sporen oglas že odstranili.

0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Blontna...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Po težki bolezni umrla Anita Ogulin: Štiri dni pred smrtjo je objavila zapis!VIDEO: Martin Golob osvojil Triglav: Njegove modre besede obkrožajo Slovenijo!VIDEO: Huda ura v Slovenski Bistrici: Klestila je ogromna toča s premerom 10 cm!VIDEO: Slovenija stopila skupaj: Gasilci iz celotne države proti požaru na Krasu!VIDEO: Slovenec od blizu posnel modrasa: "Je bil kar jezen, je sikal in pihal!"Slovenci podrli svetovni rekord: Istočasno je nastopilo kar 1.137 harmonikarjev!VIDEO: Grozljiv posnetek debele toče: Tako je včeraj klestilo pri Ptuju!VIDEO: Ganljivo slovo za pokojno Anito Ogulin: Objavili so njen zadnji pogovor!VIDEO: Gasilci posneli, kako sta letali Air Tractor tik ob njih gasili na KrasuStarša v Dolomitih poskrbela za šok: Oče je majhnega otroka držal kar v naročju!Slovenska parodija na pesem o čebelah: Duhovit posnetek, ki je doza smeha!Špela Grošelj predstavila novo pesem: Poslušalce je prevzela z afriškimi ritmi!VIDEO: Oče je spremenil geslo za internet: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Gasilci brez milosti: Ker je parkiral ob hidrantu, so na vozilu razbili steklo!Pretep v Portorožu vodil do zažiga? Splet obkroža posnetek teden dni pred požarom!VIDEO: Skoraj tornado pri Slovenski Bistrici: Prizor, ki so ga posneli med nevihto!Kamera, ki v živo prenaša prizore iz brloga: V njem se nahaja več kot 2000 klopotač!VIDEO: 20-letni napadalec ustrelil Trumpa: Posnetek poskusa atentata!VIDEO: Snemal je prehitro vožnjo v BiH: Trčenju s tovornjakom se niso izognili!VIDEO: 15-letnik v šovu zaigral na kitaro: Takšnega talenta še niste videli!VIDEO: Na Krasu divja hud požar: Slovenijo obkrožajo posnetki iz zraka!Zapeli so uspešnico skupine Pepel in kri: Njihov nastop je navdušil Slovenijo!VIDEO: Slovenski igralec šokiral: "Ženske začnejo po 25 letu propadat, 30 je že pogreb"VIDEO: Butasti vozniki na slovenski avtocesti: Peljali so kar po reševalnem pasu!Nenavaden prizor iz Dubrovnika