Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!

Slovenski glasbenik Isaac Palma je te dni na spletu premierno predstavil novo pesem "Dva tedna", s katero je sodeč po odzivih navdušil mnoge zveste oboževalce.

Videospot za pesem, ki ga je Isaac Palma objavil na omrežju YouTube, je do danes dosegel že več tisoč ogledov.

"Zelo sem vesel, da lahko z vami delim svojo novo pesem. Komu se ni zgodilo, da bi bil žalosten? Zgodba pesmi govori o prehitro izgoreli ljubezni, ki je trajala kratko, a je zarezala globoko. Navkljub bolečini je vredno ljubiti. Bolje ljubiti in izgubiti, kot sploh ne ljubiti," je ob novi pesmi zapisal Isaac Palma.


IsaacPalma Official, YouTube
"Ljubezen je kot ptica. Če jo preveč stisnemo v roki, jo ugonobimo, če jo preveč spustimo, odleti," je še dodal ob svoji novi pesmi. Med komentarji ne manjka pohval na račun nastopa, mnogi pa so izpostavili tudi znanje slovenskega jezika pri Isaacu Palmi.

Besedilo za pesem "Dva tedna" je napisala Tadeja Hlebš Salobir, pod avtorja glasbe se podpisuje Roman Sarjaš. Prisluhnite novi pesmi, ki jo je te dni premierno na spletu predstavil slovenski glasbenik Isaac Palma. Bo navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Ne, nismo navdušeni. Saj slovenske izgovorjave ne zna. Zveni kot razvajeni otrok...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeDružina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceDokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Tanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!VIDEO: Tanja Žagar navdušila s plesnim nastopom: Posnetek, ki obkroža Slovenijo!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Ansambel Stil nasmejal z novo pesmijo: Z njimi je zapel Hitmacher z Balkana!Slovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!Dron posnetek čudovite Soteske VintgarTuristko na plaži napadel bik