Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!

Pred meseci je na spletu pristal ganljiv video posnetek, pri katerem lahko spremljamo srečanje med izgubljeno psičko in njenimi lastniki.

Psa so našli v skoraj 400 kilometrov oddaljenem kraju, nato so lastniki v tamkajšnjem zavetišču prevzeli svojega izgubljenega hišnega ljubljenčka.

Video posnetek, pri katerem lahko spremljamo sibirskega haskija po imenu Ashley, je zgolj na omrežju YouTube dosegel že 6 milijonov ogledov. Psička je pobegnila od doma, lastniki pa so nad vnovičnim srečanjem že skoraj obupali.


We Love Animals, YouTube
Minilo je nekaj tednov, ko so v skoraj 400 kilometrov oddaljenem kraju našli psičko. Dobri ljudje so mislili, da je Ashley potepuški pes, zaradi česar je bila v zavetišču na voljo za posvojitev.

Po naključju so lastniki psičke na spletu opazili fotografijo, na kateri je bil njihov izgubljen hišni ljubljenček. Še isti dan so odšli do zavetišča, tam pa je nastal čudovit video posnetek srečanja, ob katerem vsakemu ljubitelju živali zaigra srce.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Ubogo bitje pasje, kaka sila ji je prišla, ko je zagledala znane face...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!