Izjemen prizor iz Kočevskega gozda: Posneli so spomladansko prebujanje živali!

Slovenijo je te dni obkrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo čudovite prizore na Kočevskem.

V tamkajšnjih gozdovih so kamere posnele spomladansko razposajenost divjih živali, prizori pa so navdušili številne ljubitelje živali na spletu.

"Spomladi gozdovi na Kočevskem zaživijo! Oglejte si čudovito naravo, kjer se medved, ris in druge divje živali prosto gibajo v svojem naravnem okolju. Potopite se v srce kočevske divjine in izkusite lepoto divjih živali od blizu," so ob video posnetku zapisali na YouTube omrežju.


Kočevsko, YouTube
Na istem mestu je kamere posnela medvede, rise, ostalo divjad in številne divje ptice, ki so s svojo podobo prevzele številne gledalce. Kočevski gozdovi veljajo za del največjega strnjenega kompleksa gozdov v Evropi, znotraj gozdov pa se skrivajo tudi pragozdovi, ki so zaščiteni in povsem neokrnjeni.

Avtorji video posnetka so ob njem vse obiskovalce in avanturiste povabili na ogled Kočevskega, kjer se lahko ob vodenem obisku podate na doživetje sledenja in opazovanja divjih živali.
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Najraje bi imel risa ali pa medveda...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!