Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!

Zadnji video posnetek iz političnega prostora, ki je zaokrožil po Sloveniji, je govor poslanca Janija Möderndorferja iz stranke LMŠ.

Video posnetek, ki ga je omenjena stranka objavila na Facebook družbenem omrežju, je v manj kot 24 urah dosegel že preko 350.000 ogledov.

Jani Möderndorfer je v govoru dejal, da nikakor ne razume odločitve, pri kateri lahko tisti, ki koristijo turistične bone, še vedno prosto prehajajo zaprte regije. "Dajte mi povedati, pa kje je ta logika. A virus se ne bo dotaknil tistih, ki bodo šli na počitnice?" se v video posnetku sprašuje poslanec stranke LMŠ.

Njegov govor se je kot požar razširil po družbenem omrežju Facebook - do danes ga je med prijatelje delilo več kot 8.000 uporabnikov Facebooka.

Jani Möderndorfer je obenem aktualni vladi očital, da bodo "z nedomišljenimi ukrepi na kant spravili gospodarstvo in državo." Prisluhnite besedam poslanca iz stranke LMŠ, ki so te dni obkrožile Slovenijo.
1
Ana Ivanovič
Pred 1 tednom
Zakaj tega nisi povedal tistim, ki so se potikali in žurali v Hrvatiji med poletjem. Zdaj je prepozno, zdaj se hrši kolikor hočeš, nekateri ne spoštujejo ukrepov, nimajo niti najmanjšega sočutja do sodržavljanov, z eno besedo: Slovenci nismo sposobni biti disciplinirani. To pa nas učite v parlamentu, kjer lahko enega poščiješ, pa ti bodo ploskali. Daj se skuliraj, saj boš tako kmalu letel.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!