Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!

Zadnji video posnetek iz političnega prostora, ki je zaokrožil po Sloveniji, je govor poslanca Janija Möderndorferja iz stranke LMŠ.

Video posnetek, ki ga je omenjena stranka objavila na Facebook družbenem omrežju, je v manj kot 24 urah dosegel že preko 350.000 ogledov.

Jani Möderndorfer je v govoru dejal, da nikakor ne razume odločitve, pri kateri lahko tisti, ki koristijo turistične bone, še vedno prosto prehajajo zaprte regije. "Dajte mi povedati, pa kje je ta logika. A virus se ne bo dotaknil tistih, ki bodo šli na počitnice?" se v video posnetku sprašuje poslanec stranke LMŠ.

Njegov govor se je kot požar razširil po družbenem omrežju Facebook - do danes ga je med prijatelje delilo več kot 8.000 uporabnikov Facebooka.

Jani Möderndorfer je obenem aktualni vladi očital, da bodo "z nedomišljenimi ukrepi na kant spravili gospodarstvo in državo." Prisluhnite besedam poslanca iz stranke LMŠ, ki so te dni obkrožile Slovenijo.
1
Ana Ivanovič
Pred 1 mesecem
Zakaj tega nisi povedal tistim, ki so se potikali in žurali v Hrvatiji med poletjem. Zdaj je prepozno, zdaj se hrši kolikor hočeš, nekateri ne spoštujejo ukrepov, nimajo niti najmanjšega sočutja do sodržavljanov, z eno besedo: Slovenci nismo sposobni biti disciplinirani. To pa nas učite v parlamentu, kjer lahko enega poščiješ, pa ti bodo ploskali. Daj se skuliraj, saj boš tako kmalu letel.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"