Jelinčič razburil s posnetkom: "Puf, puf... Tri, štiri šuse, pa bi bilo lepo!"

Na spletu je pristal video posnetek, pri katerem je slovenski poslanec Zmago Jelinčič Plemeniti po mnenju mnogih gledalcev prestopil mejo dobrega okusa.

Posnel je kratek prizor, pri katerem je v Slovenijo povabil filmskega junaka, ki bi po njegovem mnenju pri nas hitro poskrbel za red.

Pred kratkim je premiero doživel film Ni čas za smrt - gre za petindvajseti del v seriji James Bond, kjer vlogo glavnega igralca odigra filmski zvezdnik Daniel Craig. Prav o filmu se je pred dnevi razgovoril tudi Jelinčič.

Sam meni, da bi bilo dobro, če bi tajni agent prišel tudi v Slovenijo. "Da bi kakšnega puf, puf, puf... Tri, štiri šuse med te grdobce, pa bi bilo lepo," je v nadaljevanju dejal Zmago Jelinčič Plemeniti.

Mnogi gledalci na spletu so prepričani, da je slovenski poslanec s svojim posnetkom prekoračil meje. Poglejte si, kako bi Zmago Jelinčič Plemeniti poskrbel za "grdobce" v Sloveniji.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!Denise Dame poskrbela za šok v šovu: "Lahko bi jo ubila!"Darja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeParodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregBožična pesem, ki navdušuje Slovenijo: Zapel jo je mlad štajerski par!VIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!VIDEO: Anja Ramšak se je javila preko posnetka: To je povedala o svoji službi!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!Deklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognju14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Voznik je prestrašil mačko, takoj ga je udarila karmaAnsambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik18-letnica prevzela Hrvate: Tako je zapela v polfinalu Supertalenta!17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!