Kaos na ulicah v Milanu: Policisti aretirali tiste, ki ne upoštevajo karantene!

Strogi ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa veljajo tudi v sosednji Italiji, kjer so do danes skupno zabeležili že 200.000 uradnih okužb s koronavirusom.

Ozdravelo je nekaj več kot 63.000 ljudi, zaradi virusa pa je življenje po zadnjih podatkih izgubilo več kot 26.000 oseb.

Iz Milana prihaja video posnetek, ki prikazuje preteklo dramo na eni izmed tamkajšnjih ulic. Policisti so na silo aretirali vse tiste, ki ukrepov o zajezitvi virusa niso upoštevali. Njihova akcija je bila povsem zakonita, kljub temu pa se je na spletu znova vnela vroča razprava.

Nekatere so dejanja policistov zgrozila, spet drugi takšne ukrepe podpirajo. Predvsem zaradi tragičnih preteklih tednov, ki so za vedno zaznamovali Italijo.

Poglejte, kako hitro in brez zadržkov ukrepajo policisti v sosednji Italiji, ko so soočeni s tistimi, ki mislijo, da zanje pravila ne veljajo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!